Destiny

Супергрупата SONS OF APOLLO ще свири на Античния театър в Пловдив

Новата американска прогресив метъл супергрупа SONS OF APOLLO ще свири на Античния театър в Пловдив на 22 септември 2018 (събота) в рамките на световния музикален форум Sounds Of Thе Ages 2018.  

Съставът на SONS OF APOLLO е впечатляващ:

БИЛИ ШИЙХЪН (MR.BG, групата на ДЕЙВИД ЛИЙ РОТ) - бас;

МАЙК ПОРТНОЙ (бивш DREAM THEATER) - барабани;

ДЕРЕК ШЕРИНИЯН (BLACK COUNTRY COMMUNION, бивш DREAM THEATER и KISS) - клавири; 

РОН ТАЛ - 'БЪМБЪЛФУУТ' (бивш GUNS N' ROSES) - китара;

ДЖЕФ СКОТ СОТО (TRANS SIBERIAN ORCHESTRA, TALISMAN, ИНГВИ МАЛМСТИЙН) - вокали.

SONS OF APOLLO издадоха дебютния си албум 'Psychotic Symphony' през есента и с него вече получиха редица престижни награди, след което съобщиха, че ще участва на няколко от големите европейски фестивали през лятото. 

Шоуто им в Пловдив ще бъде наистина УНИКАЛНО за цялото турне, защото само в него супергрупата ще излезе на вековната сцена на Античиня театър и с оркестър.

SONS OF APOLLO ще представят заедно с музикантите от Държавна опера Пловдив под диригентството на ЛЕВОН МАНУКЯН серия световни хитове, които ще бъдат избрани от феновете им в официално онлайн дапитване. При това изсвирени по виртуозен начин.  

"От момента, в който се събрахме в този състав, за да запишем албума, ми стана ясно колко лудо ще звучи тази група на живо на сцената." - подчертава ПОРТНОЙ и определя шоуто като "ПЕТГЛАВ СПЕКТАКЪЛ"!

Това ще бъде осмото издание на магическата серия концерти, които ТАНГРА МЕГА РОК организира всяка година в Античния театър в Пловдив. 

Форумът Sounds of The Ages избухна още през 2011 и се превърна в съществена част от концертния календар на феновете. Вече седем поредни години в края на лятото, вековната сцена на Античния театър привлича РОК поклонници от целия свят, като през изминалия септември станахме свидетели на безпрецедентен РОК туризъм и хиляди зрители от цяла Европа, Канада, САЩ и дори Австралия.  

2011 - спектакълът на ТАРЯ ТУРУНЕН и звездния барабанист МАЙК ТЕРАНА с Оркестъра на Държавна опера Пловдив,

2012 - ФИШ и ANATHEMA & Оркестър,

2013 - ASIA & Оркестър,

2014 - PARADISE LOST & Оркестър,

2015 - 2 CELLOS, APOCALYPTICA и OPETH & Оркестър,

2016 - KATATONIA & Оркестър, 

2017 - DEVIN TOWNSEND PROJECT & Оркестър и MARILLION,

2018 - SONS OF APOLLO.

 

БИЛЕТИ за концерта в Пловдив с цени от 50, 60, 80 и 90 лева ще откриете в системата на www.Eventim.bg.

Banner 468 x 60 px