Destiny

Духов оркестър – Пловдив ще свири за пловдивчани в Цар Симеоновата градина в неделя

Дирекция „Култура и културно наследство“ на община Пловдив уведомява пловдивчани и гости на града, че планираният за събота 24 юни 2017 г., концерт на Духов оркестър - Пловдив в Цар Симеоновата градина (до Виенския павилион) ще се състои в неделя – 25 юни, с начален час 18.30 часа.

В съботния ден, на същото място ще се проведат събития от програмата на Петото издание на фестивала за градска култура Street Masters - част от програмата на „Пловдив – Европейска столица на културата 2019“.

Инициативата за изнасяне на безплатни класически и джаз концерти на открито, която община Пловдив възроди продължава и през следващите месеци. Всяка събота в следобедните часове в Цар Симеоновата градина, с изпълнения на популярни класически произведения и евъргрийни ще се изявяват различни формации – Оркестър на Държавна опера Пловдив, Духов оркестър-Пловдив, Биг Бенд-Пловдив, Арт Войс Център, таланти от НУМТИ  „Добрин Петков“ и даровити пловдивчани, с кариера у нас и в чужбина. През месец юли, в програмата ще се включат още Военния духов оркестър и Китаро-мандолинен оркестър от гр. Сандански.

Banner 468 x 60 px