Феновете на Ботев изригнаха след отказ от градската протестното шествие да завърши на площад “Стефан Стамболов” до община Пловдив
Ето какво писмо изпратиха бултрасите:

До
Йордан Ставрев – зам. кмет ОРС
ОД на МВР Пловдив
Сектор „Общинска полиция – Пловдив“
ОП „Общинска охрана“
Директора на ТДНС – Пловдив
Директора на „Военна полиция“ – Пловдив
Уважаеми господа,
В отговор на Ваше писмо относно разрешение за провеждане на Протестно шествие под надслов „100% Колежа“ и предложението от Ваша страна същото да приключи на площад „Централен“, бихме искали да заявим, че категорично сме ПРОТИВ възпрепятстване не провеждане на мирния протест, организиран от Сдружение КПБП, Сдружение ПФК Ботев, фондация Жълто и Черно, сдружение Бултрас Файт Клуб и обединени фракции Бултрас с крайна точка площад „Стефан Стамболов“ и изместването на същия на площад „Централен“!
Нашето недоволство е пряко насочено към управлението на общинска администрация на град Пловдив във връзка с изпълнение и контрол на ОП за строителството на стадион „Христо Ботев“ и считаме, че няма по-добро място за изразяване на недоволството ни от площад „Стефан Стамболов“, където още веднъж КАТЕГОРИЧНО ЗАЯВЯВАМЕ, че ще приключи мирният ни протест и шествие!
Всякакви опити за възпрепятстване от страна на споменатите по-горе органи ще приемем за явна провокация и желание за ескалация на напрежение от Ваша страна, за които ние няма как да носим отговорност!
Не приемаме като извинение от Ваша страна това, че в същия час ще има друго мероприятие на площад „Стефан Стамболов“ при положение, че същото е планирано за 12:00 ч. на обяд в същия ден.
Всяко потъпкване на желанието на суверена ще ни покаже, че облечени във власт, подкрепяте задкулисието, с което се бори жълто-черната общественост, като в допълнение стимулирате непрозрачност при изразходване на държавни и общински средства!
Бъдете разумни!
Ние идваме!
Само Ботев

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!