Ремонтите в най-младия пловдивски квартал продължават и са съобразени с метеорологичната обстановка. В момента строителните бригади извършват подмяна на тротоарната настилка пред един от оживените търговски центрове на улица „Съединение”.

Обектът бе инспектиран от кмета на „Тракия” Костадин Димитров и от главния инженер в районната администрация Красимир Еневски.
„Мястото се оформи като своеобразна пешеходна и търговска зона. Последователно работим за разширяване на публичните пешеходни пространства и тяхното облагородяване”, коментира Костадин Димитров. Той допълни, че „Тракия” е кварталът с най-много велосипедни алеи, а работата за разширяване на зелената система е приоритетна и постоянна.
„След социализирането на парк „Лаута” и превръщането му от пущинак в предпочитано място за отдих и спорт, след изграждането на новия парк „2019” и мащабните залесителни инициативи, в момента на дневен ред е парк „Кан Крум”. Вече направихме първите стъпки за реализирането на проекта. Продължаваме напред”, категоричен е кметът на „Тракия” Костадин Димитров.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!