Вандали потрошиха фонтана на площад „Кочо Честименски“ в Пловдив.

Запис от камери показвал как малко след 3 ч. сутринта на 1 октомври  младите мъже влизат в шадравана и го разбиват. Кметът е написал още, че предлага на извършителите да се предадат в полицията, в противен случай техните „подвизи“ ще станат достояние на всички, след като видеото бъде публикувано в мрежата.

„Вече е известно кои са двама от извършителите. Надявам се четиримата господа да се предадат и да понесат отговорността си. Допуснали са грешка, във видимо нетрезво състояние, но трябва да имат и достойнство”, коментира Стаменов, който настоява те да платят нанесените щети.

banner

Кметът обясни, че вече са поръчани необходимите елементи, които са били повредени. На този етап щетите не могат да бъдат изчислени с точност. Предполага се обаче, че ремонтът ще излезе между 2 000 и 3 000 лева.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!