Destiny

Десетима късметлии спечелиха безплатно посещение в Епископската базилика от играта на Община Пловдив

Ясни са победителите от играта на Община Пловдив, в която взеха участие стотици граждани, нетърпеливи да бъдат сред първите гости на Епископската базилика на Филипопол. Десетимата печеливши бяха изтеглени днес на случаен принцип от директора на ОИ „Старинен Пловдив“ Богомил Грозев.

Всички те са отговорили правилно на един от петте въпроса в томболата на общината. Ето и техните имена:

1. Малина Арнаудова

2. Стефка Янакиева

3. Александра Димитрова

4. Евгения Стилиянова

5. Гергана Велева

6. Мария Христева

7. Мария Попова

8. Благовеста Паскалева - Господинова

9. Мая Гергова

10. Мария Гаджева\

Победителите ще получат безплатен ваучер за посещение в Епископската базилика на Филипопол, която отваря врати за посетители на 19 април (понеделник). Срокът на валидност на ваучера е един календарен месец – от 19.04.21 г. до 19.05.21 г.

С него печелившите имат възможността да поканят и свой близък, който също ще може да се възползва от наградата.

За да получат безплатния талон за посещение печелившите участници трябва да изпратят имейл до Община Пловдив, в който да напишат своите име и фамилия и да потвърдят желанието си да се възползват от безплатния ваучер!

Имейлът, на който да изпратят необходимата информация, е Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. В деня на посещението е необходимо да представят ваучера на входа, както и лична карта, с която да се легитимират.

Banner 468 x 60 px