Досъдебно производство е образувано във връзка с починало дете, съобщиха от Областната дирекция на МВР – София.

Сигналът за случая е постъпил около 14:25 ч. на 25 декември. Детето е докарано в спешното отделение на столична болница от родителите му от с. Равно поле.

По данни на един от лекарите, смъртта на детето е настъпила още преди пристигане в спешното отделение. Извършен е оглед на тялото, като не са установени първоначални данни за насилие.

banner

Полицията разследва и друг случай, но от 26 декември, когато е постъпил сигнал за мъж, починал в линейка на главен път I-6. По първоначални данни е установено, че 20-годишен е ударил с ръка стъклото на прозорец по време на празненство с употреба на алкохол, в резултат на което е получил порезна рана, придружена със силен кръвоизлив. Транспортиран e от близки до Пирдоп, като след оказана медицинска помощ е качен в линейка, където е починал на път за столична болница. По случая е образувано досъдебно производство.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!