За броени часове полицаи от Първомай задържаха извършител на противозаконно отнемане на лек автомобил. Усилената им работа започнала около 7.30 ч. вчера, когато местен жител се оплакал, че „Пежо“-то му е откраднато.

В обясненията си собственикът посочил, че предната вечер оставил колата пред адреса си с ключ на контактното табло, а на сутринта не я намерил.

Незабавно автомобилът бил обявен за издирване и в хода на предприетите  оперативни действия малко по-късно е открит изоставен в землището на село Бяла река.

banner

Паралелно с това са събрани доказателства, че автор на посегателството е първомаец с богато криминално досие и множество присъди.

Въпреки опита му да се укрие от полицията, в ранния следобед на деня местонахождението на извършителя е установено и той бил арестуван.

По случая е образувано досъдебно производство, работата по документирането му продължава според указанията на прокурор от Районна прокуратура – Пловдив.   

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space