Спартак Варна победи Крумовград с 1:0 в мач от 1/16-финалите на Sesame Купа на България. Двубоят беше дебют за новия треньор на елитния тим Станислав Генчев, който обаче беше развален от автогола на Раян Сенхаджи в 72-ата минута.

Така Крумовград се превърна във втория отбор от efbet Лига, който отпадна от турнира след Черно море.

Гостите имаха две добри възможности за гол през първата част, но Патрик Луан и Серкан Юсеин не успяха да се разпишат. В 38-ата минута Юсеин опита да се разпише от далечна дистанция, след като вратарят на „соколите“ Никола Виденов излезе неразчетено, но прати топката в аут.

banner

В 54-ата минута Божидар Кацаров засече една отбита топка, но я прати покрай гредата. Пет минути след това Мехмет Сабри беше изведен зад защитата на Крумовград, преодоля Янко Георгиев, но прати топката в аут.

В 72-ата минута падна единственото попадение в мача. Мехмет Сабри центрира успоредно в наказателното поле, а Раян Сенхаджи засече топката в собствената си врата.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space