Важността на продължението на улица Македония не може да бъде подценена, тъй като това влияе не само върху жителите на близките райони, но и на кварталите Остримила и Беломорски.

Това беше споделено от граждани пред кандидатите за кмет на район Южен от ВМРО и коалиция „Съединени за Пловдив“ – Васко Вътев и кандидат за кмет на Пловдив – Славчо Атанасов. Те се срещнаха с жителите на района, където ще бъде изградено продължението на улица Македония, включително и жителите на бул. Ал. Стамболийски.
„Този проект ще подобри достъпа до кварталите Остримила и Беломорски, създавайки също така облекчение за интензивния трафик по улица Димитър Талев. Тази улица не се използва само от жителите на тези два квартала, но и от тези, които преминават през родопската яка,“ заяви Васко Вътев. Според него и Славчо Атанасов, съществува възможност да бъдат изградени многоетажни паркинги в кварталите Остромила и Беломорски.
Жителите също изразиха своето безпокойство от липсата на зелени площи в тези два квартала, както и от необходимостта от подходящи тротоари и осветление. Една жена от Острoмила посочи, че „по нощите хората трябва да се движат по неосветени пътеки.“
За Славчо Атанасов, Васко Вътев и всички кандидати от коалиция „Съединени за Пловдив,“ ви призоваваме да гласувате с номер 68 в бюлетините!

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space