Инспектори от ПОИ и Общинска охрана „превзеха“ хълм Бунарджика

Колегиална надпревара към върха на хълм Бунарджика организираха тази сутрин служители на две общински предприятия по повод Европейската седмица на мобилността.

В активното ходене по алеите се включиха инспектори от Пловдивския общински инспекторат и Общинска охрана. Те бяха водени от директорите – Борислав Димов и Димитър Палашев, подкрепени от ръководството на „Градини паркове“ – Георги Николаев и Николай Чунчуков.

Тазгодишната кампания „Чиста мобилност за всички“ се провежда под мотото „Избери как да се придвижваш“, а координатор е Дирекция „Екология и управление на отпадъците“ на Община Пловдив.

По пътя нагоре и обратно служителите впечатляваха гражданите със сериозността, с която участваха в инициативата, а накрая завършиха с обща снимка.

Финалът на Седмицата на мобилността ще бъде отбелязван с голямо събитие на 23 септември от 17.00 часа, когато служителите на ОП „Общинска охрана“ ще направят велообиколка на Гребния канал, подкрепени отново от Пловдивския общински инспекторат и дирекция „Спорт и младежки дейности“.

Община Пловдив кани и гражданите също да се включат в инициативата.

Banner 468 x 60 px