Богато гадже тероризирало фолк певицата Вая в продължение на девет месеца.

„Първите три месеца всичко беше наред, след което започнаха драмите. Момчето е на 30 години, с възможности, но и с един огромен проблем, който се стовари върху мен – егоистичното му чувство за притежание върху момичето до него като някоя вещ“, разказва историята си пред „България Днес“ Вая.

Изблиците на ревност и постоянни скандали започнали да изпълват всекидневието на двойката. Човекът до фолк певицата, която самоличност брюнетката запазва в тайна от съображение за сигурност, парадирал с възможности и започнал да се отнася към Вая като с предмет, който можел да се моделира и да наставлява както му е угодно.

banner

„Стигаше се дори до счупени врати и брави. Насилието до голяма степен беше психическо, то е най-неприятното. Имаше и физическо. Докарах се до там, че да пия лекарства и да съм на успокоителни. Големият проблем при мен беше, че таях всичко себе си и не разказах за проблемите, които останаха заключени в мен“, казва Вая.

Драмата с 30-годишния насилник е поредно любовно разочарование за изпълнителката. По-рано тя имала кратка връзка с красив младеж, когото певицата хванала в изневяра с друг мъж.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!