Намаляващата Луна е благоприятна за всички въпроси, които се нуждаят от завършване. Ограничава растежа и помага да се премахне всичко, което е нежелателно. Раните зарастват добре и бързо, белезите не остават или са по-малки. Тялото се регенерира по-бързо.

Луната е в знак Рак до 02:28ч на 8 октомври

Денят е под знака на чувствата. Хората могат да бъдат свръхчувствителни. Но също така можем да се чувстваме нервни и раздразнителни, лесно се влияем. Интуицията има основната дума. Трябва да си осигурим комфортна обстановка. Сега е най-доброто време да създадем уют у дома. Подходящо време, което трябва да отделим за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора. Проявлението на Луната в този период се характеризира със загриженост и взаимна отдаденост. Силата, която доминира в този период, често потиска самочувствието и води до безпокойство. Не е най-добрият период за вземане на решения и необмислени действия.

banner

Луната в Рак увеличава чувствителността на стомаха, така че в тези дни трябва да бъдете изключително внимателни към храната. Увеличава се чувствителността и на черния дроб.

Това е кармичен ден. Ден за разрушение на старото, коренни реформи, преобразования и промени. Често е наричан ден на квадрата или кръста, защото е напрегнат и опасен. Човек има усещането, че нещата се случват не по неговата воля.

Добре е да се разчистите с дълговете си, да завършвате започнатите дела, да оправяте стари грешки.Противопоказни са всякакви рискове и авантюри. Пазете се от ниски помисли, гневни изблици, не започвайте важни и сериозни дела. Необходимо е да има повече самоконтрол. Не се препоръчва да бъдете на места, където има струпване на много хора. Трудно се контролират емоциите, а в тълпата бързо се зараждат отрицателни емоции.

Във всички сфери може да постигнете поставените цели, но може да имате и неприятности. Всичко зависи от правилността на действията ви. Имате реални шансове както да решите своите проблеми, така и да си създадете нови.

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в отношенията. Висок е рискът някой от семейството да превиши правата си и да се опита да реши проблемите чрез психологически натиск. От интимност е желателно да се въздържате. Сексът във всякакъв вид сега е противопоказен. Жените да бъдат много внимателни и да се пазят от насилие. Мъжете могат много лесно да застанат на пътя на съпружеската измяна.

Желателна е вегетарианската диета. Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Полезно е еднодневното гладуване и процедурите по изчистване на организма.

Неблагоприятно време за покупки. Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си.

Отделете време на защитата на дома си. Опушете стаите с ароматни пръчици или тамян, поръсете със светена вода или го почистете по някакъв друг начин.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!