Коалиция Съединени за Пловдив представи кандидатите за районни кметове на Южен и Тракия

„Днес с голямо удоволствие ще представя двама от нашите кандидати за районни кметове. За район Южен, кварталът в който премина голяма част от моя Южен и на район Тракия, където започна политическата ми кариера като кмет.
Лилия Недева е кандидатът ни за район Тракия- банкер, много подготвен кандидат. За мен тя е родена да бъде кмет на Тракия.
Лилия Недева е лидер на Зелените в Пловдив и част от нашата коалиция.
Васил Вътев ни е кандидатът за район Южен. Той е роден и израснал в този район и знам, че е амбициран да промени нещата, защото именно там има големи проблеми. Това каза Славчо Атанасов, който е кандидат на „Съединени за Пловдив“ за кмет на града.
„На 41 години съм. Родена съм и съм израснала в Пловдив. Район Тракия е най- новия квартал на Пловдив, но вече е с много лоша инфраструктура и дупки по големите булеварди. Има и проблем с местата в детските градини. Виждам и проблем с паркирането до ДКЦ 5. Наблюдавам хаотично и взривно застрояване и трябва да работим с държавата и общината по този сериозен проблем. Моята основна цел ще е да продължа това, което са направили досегашните кметова, да развиваме района. През следващия месец ще разговарям с гражданите, за да чуем лично проблемите и как да ги решим“, каза Лилия Недева.
„Голямо предизвикателство е район Южен, защото е най- големия по население и най- гъсто населен. Инфраструктурата е в много лошо състояние. Трябва сериозен план как да се справим с този проблем. Трябва да мислим за нови спортни и детски площадки, за нова детска градина и ясла. Именно заради бързото нарастване на населението.
Квартал Коматево трябва да направим приемна на района, за да не разкарваме възрастните хора до кметството. Трябва и нов парк там“, каза Васил Вътев.
От дълго време познавам и Васил, и Лилия- професионалисти в своите области. Знам, че и двамата имат сериозни амбиции за развитието на районите. Тези два района са по- големи от повечето от българските градове и е нормално да имат много проблеми. За нас е много важно за кметове да изберем хора, които да казват нещата такива, каквито са. Това каза лидерът на ЗС „Александър Стамболийски“ Александър Колев.
„Нашата коалиция си е поставила цел да управлява не партийно и политически, а експертно. Затова всички трябва да работят за града и района, в който са избрани и да гледат не партийния интерес, а този на хората.
Лили говори три езика, има сериозна визия да стане кмет. Васко Вътев има спортна дисциплина и това ще му помогне да работи и да реши проблемите на най- бързо- растящия квартал Южен“. Това каза лидерът на ВМРО Владимир Кисьов.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space