Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) гостува на Етър (Велико Търново) в мач от в деветия кръг на Първа лига. Двубоят е насрочен за неделя (17.09) от 17:45ч. на стадион “Ивайло”.

Билетите за феновете на “черно-белите” ще са на цена от 15 лева. От днес могат да се закупят в партньорската мрежа на Ивентим, както и онлайн ТУК. Пропуските ще се продават и в деня на мача, като касата пред сектора за гости ще отвори в 16:30 часа.

Молим всички привърженици да носят в себе си документ за самоличност.

banner

Междувременно продължават записванията за екскурзията, организирана от Фенклуб Локомотив. Те се случват на барчето при Мая (в началото на спортния комплекс).

За членове на фенклуба екскурзията е на цена от 10 лева, за пенсионери и учащи 5 лева, а за всички останали привърженици е 15 лева. Потеглянето става в 12:00 часа в деня на мача.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!