Destiny

До 31 януари спортните клубове в Пловдив могат да подават заявления за финансово подпомагане

До 31 януари спортните клубове в Пловдив могат да подават заявления и необходимата документация за финансово подпомагане съгласно утвърдената Наредба за условията и реда за финансово подпомагане на спортни дейности. Това съобщиха от Общината. Необходимите формуляри могат да бъдат намерени на сайта на община Пловдив.

Преобразяват запустял парк в центъра на Пловдив (снимки)

Тотална промяна за паркчето срещу църквата "Света Петка", предаде репортер на PlovdivNews.bg.

До този момент паркчето беше невзрачно и зле поддържано. Планираната промяна обаче ще цялостна. Към момента багери заравняват терена.

Махнаха коледната украса в Пловдив

Махнаха Коледната украса в центъра на Пловдив. 13-метровата елха е демонтирана, но фонтанът ще остане покрит до края на зимата. През пролетта той ще бликне отново.

Почина председателят на Гражданския клуб - Пловдив Лука Станчев

Председателят на Гражданския клуб - Пловдив Лука Станчев почина тази сутрин. Това съобщиха близките на семейството на известния пловдивчанин. Погребението ще бъде в понеделник на 21 януари на Централните гробища в Пловдив от 14 часа. Поклонението е организарано от 13 часа в църквата "Света Петка Нова" на булевард „Княгиня Мария-Лиза“.

Пловдив бе домакин на първата у нас Градска молитвена закуска

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов взе участие в първата за България градска молитвена закуска, която събра днес в Пловдив представители на много етноси и религии, общественици, политици от различни партии.

Banner 468 x 60 px