Повреда в бариерата блокира прелеза на бул. Свобода

Счупен сегмент от жп бариера на прелеза на кръстовището на булевардите " Копривщица" и "Свобода" затруднява движението, като се налага шофьорите да заобикалят. От МВР не съобщават дали повредата е в следствие на инцидент.

Инж. Владимир Кисьов, ВМРО: Светът се тресе от неориeнтираност и само родолюбието може да спаси хората!

Водачът на листата на ВМРО в Пловдив- област - инж. Владимир Кисьов, който е от гражданската квота, се срещна с активисти на "воеводите" в Карлово. На срещата присъстваше и кметът на Столетово Мирослав Колев.

Костадин Ангелов: Хакери атакуваха сайта на здравната информационна система

Хакери са атакуали тази сутрин сайта на Националната здравно-инфомационна система, но за щастие Информационно обслужване се е справило добре и атаката се разминала без негативни последици. Това съобщи във Велико Търново здравният министър проф. Костадин Ангелов.

Каракачанов изригна: В БСП да си скъсат дипломите и да спрат да говорят за отбрана!

Горещ политически сблъсък се завърза между вицепремиера, военен министър и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов и зам.-председателя на парламента и депутат от БСП Кристиан Вигенин в началото на предизборната кампания. Поводът - парите за отбрана. 

Започва обработка срещу гризачи на 16 000 шахти в Пловдив

В периода от 8 до 16 март на територията на града ще извършена планова пролетна канална дератизация, съобщиха от дирекция „Екология и управление на отпадъците“ към Община Пловдив. Общинското предприятие „Дезинфекционна станция” ще обработи всички 16 000 улични дъждоприемни шахти с препарат родентицид, който се използва за борба срещу гризачите.

Старт на предизборната кампания

Старт на предизборната кампания. От днес до 2 април партии и коалиции влизат в битката за народния вот. Заради извънредната обстановка големи събирания няма да има, но конференциите с до 30% капацитет са разрешени.

Banner 468 x 60 px