Destiny

ГЕРБ предлага механизъм за съгласуване на управленските решения към проекта за споразумение с ПП-ДБ

От ГЕРБ предлагат механизъм за съгласуване на управленските решения към проекта за споразумение с „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ). От партията разпространиха публично пълните текстове на представените на днешното Национално съвещание проекти за споразумение и за механизъм за вземане на решения, като приложение към споразумението.

Томислав Дончев: Ротацията в този ѝ вид е по-скоро безсмислена

Боя се, че ротацията в този ѝ вид към момента е по- скоро безсмислена. С тези думи зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев откри Националното съвещание на партията. Той подчерта, че има нужда от правила, ред, гаранции, че правителството ще работи и ще постига резултати за хората.

Община Пловдив приема предложения за членове на комисиите, които разглеждат предложенията за Награди „Пловдив“

От днес 5 март до 1 април 2024 г., понеделник, Община Пловдив приема писмени предложения за членове на комисиите, чиято задача е да определят победителите в отделните категории на Награди „Пловдив“.

Председатели на Общински съвети от цялата страна се събират на форум в Пловдив

Председатели на местни парламенти от цяла България се събират утре в Пловдив, където ще се проведе годишното общо събрание на Националната асоциация на председателите на общински съвети /НАПОС-РБ/.

ПП-ДБ внасят правилата за работа на КПКОНПИ

ПП-ДБ внасят днес в парламента правила за избор на членове на новата Комисия за противодействие на корупцията (КПКОНПИ). От коалицията поканиха да направят това заедно с колегите си от ГЕРБ-СДС. Партията на Борисов обаче днес има партиен форум, на който ще бъде представено споразумението за коалиция, за което ПП-ДБ имат два дни да решат.

Започва реконструкцията на Кукленско шосе в Пловдив

Рехабилитация на Кукленско шосе започва от утре – 5-ти март 2024 г. Ремонтните дейности ще се извършват на етапи. Първоначално изпълнителите ще работят по източното платно в участъка между улиците „Скопие“ и „Индустриална“.

Народният представител Иван Петков взе участие в кръгла маса на Международния Младежки Фестивал в Сочи

Народният представител от Пловдив Иван Петков взе участие в кръгла маса на тема „Диалог Азия-Европа: Заедно да изградим бъдещето“, която се проведе в рамките на Международния Младежки Фестивал в Сочи.

Росен Желязков: Днес е ден за памет и за национална гордост

Днес е празник, в който отдаваме почит и заслужена памет към всички, които са дали живота си за това България да е свободна, независима, обединена. Това заяви пред журналисти в град Шипка председателят на Народното събрание Росен Желязков.

Banner 468 x 60 px