Destiny

Представят дигиталните технологии в строителната индустрия

На  24-ти март 2019 г., неделя, от 11:00 до 12:00 ч. в Дома на културата „Борис Христов“ в Пловдив ще се проведе PropTech събитие с участието на д-р инж. Адриана Таскова. Тя ще представи кои са дигиталните технологии, които ще формират строителната индустрия, както и пряко свързаните с нея индустрии като: Real Estate Management, Property Management, Facility Management.  

Младежки форум отново провокира и вдъхнови младите хора

Със силен емоционален заряд, забавление, много нови приятелства и вълнуващи моменти премина третото издание на Младежки форум „Истина или предизвикателство – Нови перспективи“, което се проведе на 16-ти и 17-ти март в Младежки център Пловдив.

Изложба-живопис на 4-ма известни творци представят в Пловдив

Изложба „Предизвикано вдъхновение“ на 4-ма майстори на живописта ще бъде открита на 28 март, четвъртък, от 18 часа във фоайето /лоби бар/ на хотел SPS, бул. „Освобождение“ 3. Само за няколко месеца новите собственици на SPS възродиха един от символите на Пловдив.

Кметът: Очакваме предложение от собственика на спорния имот зад "Санкт Петербург"

"Община Пловдив очаква предложения от собственика на спорния терен зад хотел "Санкт Петербург", за да се реши казуса със 16-те декара в район "Северен". Това обяви пред журналисти кметът на Пловдив Иван Тотев.

Кметът Иван Тотев: До лятото трябва да имаме готова зоологическа градина

"Зоологическата градина не се строи, защото трябва да се направят едни екзекутиви, надяваме се, че до край на месеца ще бъдат готови, защото това има отношение към Акт 15 и Акт 16", заяви кметът на Пловдив Иван Тотев пред журналисти.

Супермодерни машини ще мият Пловдив

"Както всяка година и тази, първият работен ден след 15 март по график започва пролетното миене на град Пловдив, като тази година сме изцяло с камиони и машини, които са произведени 2019г. Освен 10-те миачни автомобила, представяме и 9 нови сметовоза пак 2019г., както и 7 мотометачни машини също фабрично нови. На 18 март даваме начало на миенето на град Пловдив, а метенето не е спирано през цялата година." - това каза директорът на ОП"Чистота" Иван Стоянов.

"Има подобряване на качеството на атмосферния въздух. Миенето ще се осъществява по графика от 2012г.: 5 пъти седмично улиците първа категория, 3 пъти седмично улиците втора категория и веднъж седмично улиците трета категория. По този начин се надяваме още повече да подобрим качеството на атмосферния въздух в Пловдив, както и хигиената на града." - допълни Иван Стоянов.

Banner 468 x 60 px