Бойко Борисов се срещна с каратиста Тодор Събев, за когото прати "Спартан" в Белград

Министър-председателят Бойко Борисов се срещна със състезателя по карате Тодор Събев, който получи мозъчен кръвоизлив след нерегламентиран удар по време на Европейското първенство по шотокан карате-до в Сърбия през май тази година.

В Пловдив започна третата работна сесия на областните управители по линия на Инициатива 16+1

Пловдив стана домакин на третата работна среща на областните управители по линия на Инициативата за сътрудничество между страните от Централна и Източна Европа и Китай 16+1. Международният форум се проведе под егидата на областния управител на Пловдив г-н Здравко Димитров.

В църквата "Св. Иван Рилски" раздадоха курбан за здраве на стотици пловдивчани

Курбан за здраве и благополучие по случай празника на Св. Йоан Рилски Чудотворец раздадоха днес в двора на църквата „Св. Иван Рилски" кметът на Район “Северен” – инж. Ральо Ралев и организацията на ПП ГЕРБ при район „Северен" с ръководител Стефан Дедев. Храната освети отец Лазар след архиерейска света литургия, възглавена от Негово Високопреосвещенство Пловдивския митрополит Николай.

Район "Западен" на война с безразборното паркиране

В район "Западен" стартира поставянето на антипаркинг колчета, с които да се ограничи безразборното паркиране по тротоарите и зелените площи, съобщи кметът Димитър Колев. Днес бяха монтирани 30 броя подобни съоръжения на улица "Копривките" 2.

Мащабни ремонти на тротоари и улици извършват в район „Източен“

В район „Източен“ е в ход строителната програма за обновяване на инфраструктурата, съобщи кметът Николай Чунчуков. Той допълни, че в момента се прави ремонт на тротоарната настилка. Скоро съвсем нови ще бъдат тротоарите по улиците „Лотос“, „Вратцата“, „Герлово“ и „Преспа“.

Парламентът сложи точка на безчинствата на ЧСИ

Омбудсманът Мая Манолова обяви, че още една битка на гражданите срещу несправедливостите е спечелена и се закани, че от утре на ред са банките. Това коментира самата тя след приемането на второ четене на промените в ГПК, в които влязоха пет от шест нейни предложения.

Обновяват детски площадки в "Северен"

Започна втори етап от обновяването на детските съоръжения на територията на Район “Северен”, извършено със съдействието на ОП ”Градини и паркове”. През месец август тази година бяха подменени 21 бр. стари и счупени седалки на детски люлки, презназначени както за деца от 1-3 годишна възраст, така и за деца от 3-12 год.

Banner 468 x 60 px

Main Menu