Destiny

Хороскоп за днес: Везни- контролирайте ситуацията, телец- получавате финансиране и подкрепа

ОВЕН 

Днес лесно се отива в крайности. Ще се случват събития, които ще ви изправят пред тежки предизвикателства. Не бива да се действа първосигнално, а обмислено и без излишни емоции. Ще получите вести, които първоначално ще ви натъжат, но после ще видите и ползите. Нека чувството за мярка да не ви напуска, за да избегнете капаните на съдбата.

ТЕЛЕЦ 

Един от силните ви дни. Получавате изгодни предложения и осъществявате перспективни връзки. Ще имате повод за радост. Ще изчезне поне едно притеснение и ще се получи разрешение на тежък и болезнен проблем. Важното е да се контролирате, да не се поддавате на емоцията, а да използвате всеки шанс за постигане на личните си цели. Получавате финансиране и подкрепа.

БЛИЗНАЦИ 

Край с изчаквателната политика. Ден за активни и целенасочени действия. В труден момент ще получите важно съдействие и обаждане, което може да промени ситуацията във ваша полза и интерес. Печелите предимства и отблъсквате атаките на конкуренцията. Постарайте се да контролирате и владеете ситуацията. Губи този, който отиде в крайности. Печелят изпечените дипломати.

РАК 

Ден на разкрепостяването. Падат някои задръжки, които в миналото са играели и защитна роля. Може да си създадете проблеми, ако не се контролирате и не успеете да овладеете ситуациите, в които попадате. Родените в третата декада имат шансове, които не бива да пропускат. Водете умна и целенасочена политика. Явете се на изпити и конкурси. Конкуренцията е на ниво.

ЛЪВ 

Силен и творчески ден, в който ще постигнете поне една важна за вас и за бъдещето на децата ви цел. Получавате покани и информации, за които ще почерпите. Включете се в съвместни публични инициативи и изяви. Рекламирайте се по всички възможни начини. Може да станете част от перспективна бизнес инициатива и да си осигурите престижно място в класацията на успелите хора.

ДЕВА 

Днес изкачвате връх в кариерата. Може да подпишете перспективен договор, да получите изгодни доставки и поръчки и да се договорите за цени на стоки и услуги. Работата ви потръгва. Явете се на търгове и конкурси. Старайте се да владеете положението, но без да отивате в крайности. Имате шанс да намерите силни съюзници в кризата и да спечелите предимства пред конкуренцията.

ВЕЗНИ

Денят е рисков повече за родените в третата декада. Очертават се проблеми със закона и негови служители. Предстоят ви тежки изпити и конкурси. Грешките от миналото днес дават своя рикошет в личните ви и професионални връзки. Поне в една посока нещата ще се уредят и ще постигнете напредък. Важното е във всеки момент да контролирате ситуацията, а не да разчитате на друг.

СКОРПИОН 

Днес постигате важен напредък и подписвате договори, които ще канализират пари, енергии и страсти в точно определена и важна за бъдещето ви посока. От значение е да се дозират нещата, да се кажат на място точните думи. С лекота придобивате една особена вътрешна освободеност, разкрепостявате се, а това ще помогне да поставите на масата за преговори важните въпроси.

СТРЕЛЕЦ 

нес може да се постигне много, да се тръгне в посока на големите амбиции и цели и да се осъществят перспективни връзки. Ще получите вест, за която един ще почерпи, а друг ще въздъхне с облекчение. Добре е да приемете получените покани и да започнете нова работа. С малко усилия ще излезете от черупката и ще се развихрите. Все пак не се препоръчва да отивате в крайности.

КОЗИРОГ 

Луната е в съвпад с Юпитер и Плутон в Козирог. Ден за пътувания, за делови и приятелски срещи, за участия в конференции и събрания, за предприемаческа дейност и старт на нова бизнес програма. Ще получите вести, за които ще почерпите, но с алкохола и стимулантите трябва да се внимава. Сключените на 7-8-и бракове ще се покровителстват от висшата любов. Прежалете се.

ВОДОЛЕЙ 

Работата ви потръгва, свършвате в срок всичко, което е планирано. Остава време и за непредвидени срещи и разговори. Случайността ще ви заведе на важно за вас място. Ще срещнете покровители и може да направите печеливши за бъдещето си връзки. Чакайте подкрепящи обаждания. Задейства се спонсорска за вас програма. Даденото в миналото ви се връща.

РИБИ 

Планирайте преговори, събрания и срещи с нови бизнес партньори. Може да направите пробив в нова среда с договори и поръчки. Уговорките от този ден ще донесат на 11-12-и късмет, придобивки и старт на нови инициативи. Това са трите ви благоприятни и силни дни за периода. Получените днес информации ще ви ориентират накъде и с кого да тръгнете и в каква посока да продължите.

Banner 468 x 60 px