Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на отделни места в западната половина от страната ще превали. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток, който до края на деня в повечето райони ще се ориентира от югоизток.

Ще бъде опасно горещо с максимални температури между 33 и 38 градуса, в Пловдив около 38°.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат от 29 до 32 градуса. Температурата на морската вода е 25°-26°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

banner

В планините също ще бъде слънчево, след обяд с купеста облачност. Само на отделни места ще превали дъжд. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 27°, на 2000 метра около 20°.

През следващите дни температурите слабо ще се понижат. В четвъртък и петък ще има и повече райони със следобедни превалявания, но през почивните дни вероятността за валежи намалява.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!