Овен

Добър момент да реализирате, онова което бързо губи актуалност или изисква бърза обработка. Може да ви хрумне да правите зимнина. Успешен ден за пазар и занимания, за които са нужни сръчни ръце.

Телец

banner

Днес ще трябва да сте малко по-категорични и да действате бързо, ако искате да постигнете желаното. Добри възможности имате за пътувания и развлечения, а още по-добри за обучение и творчески изяви.

Близнаци

Основното, за което трябва да се погрижите, е вашето собствено тяло. Не преяждайте и не препивайте. Ако изпитате желание да почистите вкъщи не се опитвайте да го потиснете. Така ще успеете да канализирате излишната ви енергия.

Рак

Денят съвсем не е лош, а дали ще се окаже успешен зависи изключително и само от вас. Не бързайте за никъде и не се опитвайте да постигнете нещата със силови методи, следвайте поговорката за благата дума и ще отворите дори и бронирани врати.

Лъв

Нещата днес ще са доста сериозни, особено ако носите отговорности. Бъдете по-търпеливи и деликатни и не действайте под напора на чувствата.

Дева

Днешният ден можете да проведете както намерите за добре и всичко ще се получава почти идеално. Все пак добре е сутринта да се съсредоточите върху важните въпроси, а вечерта да оставите за забавление и шумни компании.

Везни

Добър момент да затвърдите, онова което вече знаете или сте придобили. Като нищо може да направите някои финансов удар – да попаднете на разпродажба, например.

Скорпион

Днес ще можете да се проявите като многоръкия Шива. Нещата ще са изцяло във ваши ръце и изключително от вас ще зависи успешното им развитие. Можете да докажете организаторските си качества.

Стрелец

Днес трудно ще успеете да погледнете в перспектива, толкова ще сте се вторачили в детайлите или пък изобщо няма да ви се занимава с гледане напред в бъдещето. При всички случаи, обаче не преяждайте и пийте повече вода.

Козирог

Днес сякаш всички ще се опитват да прехвърлят отговорността на вашите плещи. Вас това едва ли ще ви стресне, лесно ще сложите всички по местата им.

Водолей

Денят е доста добър. Днес получавате, онова което сте вложили във взаимоотношенията си. Дано сте били по-внимателни и мили и ще получите същото в отговор, ако ли пък не сте били – мислете му.

Риби

Ден само за анализ. Погледнете назад не само към собствения си път, но и към традициите. Не се потапяйте в дълбокия кладенец на вината, а се опитайте да погледнете на нещата безпристрастно. И в никакъв случай не си помагайте с алкохол.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!