Хороскоп за днес: Скорпион- обърнете всичко на майтап, везни- нестандартни срещи

Хороскоп за днес: Скорпион- обърнете всичко на майтап, везни- нестандартни срещи Неда Иванова/Монитор

ОВЕН 

Включете се в прояви на благотворителност и сами ще станете обект на подкрепа. Ден на сърцето. Дистанциите лесно ще се стопят. Може да се разберете по особено неудобни въпроси. Не подминавайте протегнатите с молба ръце. Някой ще ви помогне да осъществите замислите си и да намерите търсената услуга или работа. Длъжниците днес се издължават и си прощават един на друг.

ТЕЛЕЦ 

Днес и утре Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Скорпиона. Не се занимавайте с амбициозни дела в днешния ден, който изисква да проявим загриженост към положението на ближния. Всяка подкрепа е от значение и ще работи за подобряване на личната ви карма. Който не помогне днес да не очаква подкрепа утре. Тестваме силата на връзките си. Не подминавайте нуждаещите се.

БЛИЗНАЦИ 

В деня на сърцето е добре да правите това, за което някой ви помоли, а не това, което вие смятате, че е нужно на другия. Включете се в дарителски акции. Ще получите подарък от съдбата. Някой ще се уреди и с по-големи права и пълномощия, но нищо не бива да се прави от позиция на силата. Днес печели този, който държи в ръката си маслинова клонка, а не брадва.

РАК 

Днес съдбата ще ви изпрати подкрепа в труден момент. Включваме се към канала на космическата любов, милост и състрадание. Добре е и вие да се включите в спонсорски и благотворителни проекти. Жестовете от този ден ще се върнат двойно и тройно. Очертават се срещи с личните ви покровители, а може би и с любовта, която търсите от доста време. Никъде не отивайте без подарък.

ЛЪВ 

За родените около 1 август този ден носи рискове и неочаквани обрати в отношенията. Луна, Сатурн и Уран сключват кръст със Слънцето ви. Ще се наложи да си поемете кръста на отговорностите, да изоставите някои планове и намерения и да се погрижите за нечии нужди. Ден на сърцето. Обърнете повече внимание на тези, които обичате и цените и дано и за вас някой се погрижи.

ДЕВА 

Ако се включите в благотворителни изяви сами ще станете обект на обгрижване и защита. Подкрепете близките и децата в начинанията им, окажете съдействие на колега и още утре ще бъдете приети в нов екип или в нова благоприятна за развитието ви среда. Вземете решение на чия страна ще действате в бъдеще, кого ще приемете и обичате, с кого ще работите и живеете заедно.

ВЕЗНИ 

Ден за милост и състрадание. Направете това, за което някой ви помоли. Бъдете сигурни, че и вашите молби ще бъдат чути и удовлетворени. Очертават се нестандартни срещи. Съдбата среща този който има с този, който няма, но може да предложи нещо изключително. Оценките на случващото се ще се правят след време, но и двете страни ще имат своите печалби и победи.

СКОРПИОН 

Не тръгвайте рано на път и отложете за следобед приятелските срещи. Денят започва с конфликт, с неприятности и инциденти, които ще променят програмата ви, ще ви изнервят и вкарат в затруднения и дългове. Луната от вашия знак сключва тежки аспекти с Уран и Сатурн. По закона на Мърфи и филията ви пада с маслото надолу. Дано успеете да обърнете всичко на майтап.

СТРЕЛЕЦ 

Денят изисква себеотдаване и грижа за другите. Всичко, което направите от сърце и с желание да помогнете на някого в трудна ситуация ще се върне като жест на внимание и при вас. Ще получите нужната подкрепа и субсидия. Може да станете и част от обществен проект или инициатива, която ще получи и бъдещо финансиране. Намират се и се събират тези, които си принадлежат и се обичат.

КОЗИРОГ

Проявете разбиране и не подминавайте тези, които с молба протягат ръка към вас. Включете се в дарителски акции и направете едно добро дело. Тези, които имат дълг към вас ще ви се издължат по един или друг начин. Не започвайте точно днес амбициозни начинания. Започнатото с голяма амбиция и желание за печалба ще потъне в пясъците на забравата и ще донесе само разходи.

ВОДОЛЕЙ

Нищо да не се прави с амбиция и с желание за печалба. Този ден изисква да спрем за момент, да се огледаме, да помогнем на изоставащите в житейската битка да ни настигнат и тръгнат редом. Ако подадете ръка на някого в труден момент и за вас някой ще се погрижи. Противопоказно е да се товари сърцето. Не яжте груба храна и не изричайте груби думи. Наблегнете на соковете.

РИБИ 

Ден на сърцето и любовта. Ще получите подкрепа в неочакван момент. Може да се радвате и на дотации от чужбина. Ще се намери кой да финансира проектите ви и да ви подаде ръка за взаимно изгодно сътрудничество. Ще ви се обаждат с предложения и покани, ще ви правят безплатна реклама. Не товарете сърцето, не яжте тежка храна.

Banner 468 x 60 px