Хороскоп за днес: Овен- не се правете на герои, козирог- ден на фатално привличане

ОВЕН

Ден на фатално влияние и привличане. Очертават се провокации на работното място. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Не се включвайте в съмнители съвместни иницативи, в които не се знае кой пие и кой после ще плаща. Тенденцията е да се използва колективната сила и влияние за частни интереси. Не се правете на герои, няма да ви се зачете.

ТЕЛЕЦ 

За днес се препоръчва самостоятелна работа. Стойте далече от всичко, което изисква намеса на странични хора и фактори. Общата работа позволява на хитреците да окрадат доверчивите и лоялните. Да не се взимат колективни решения, особено такива, зад които прозира колективната безотговорност. Не споделяйте планове и намерения. Не давайте и не взимайте заеми.

БЛИЗНАЦИ 

Работете самостоятелно, сключете еднолични договори и не влизайте в комбина дори и с доказани приятели. Не участвайте в съвместни делови и творчески проекти. Тенденцията е трети лица да се възползват от общата работа. Отговорности, пари и екстри ще се разпределят нечестно. Не е ден за първа среща и за всякакъв тип нови запознанства. Не си вкарвайте Троянски кон в живота.

РАК 

Денят е противопоказен за екипна работа и за участия във всякакви съвместни инициативи. Дори и да прозвучи егоистично мислете само за личните си интереси и за собствения си бизнес. Усилията ви в посока на обществени и политически дейности и интереси няма да ви бъдат зачетени и признати, а ще ви докарат само неприятности. В сила е максимата „всяка коза за свой крак”.

ЛЪВ 

Не се кооперирайте с никого и не теглете кредит. Не е ден за събрания и участия в колективни инициативи. Пазете се от фатално привличане и влияние. Някой се опитва да научи тайните ви и да проникне в професионалните ви дела. Ще ви провокират да се опълчите на старите си партньори и на близките. Не слушайте никого, вслушвайте се само в собствените си мисли.

ДЕВА 

Изискването е да работите самостоятелно. Не споделяйте идеи и намерения. Всичко, което свършите сами, без чужда подкрепа и намеса ще носи пари и придобивки. Не е добре да влезете в дългове или да давате заеми. Прекарайте този ден на спокойно и уединено място. Не влизайте в контакт с много хора. Десет пъти премислете и проверете преди да вземете важно решение.

ВЕЗНИ 

Днес и утре може да изживеете стресови положения. В този ден попадате на фатално привличане и влияние, което може да ви постави в подчинително положение в бъдещето. Не сключвайте колективни трудови договори и не влизайте в преговори. Лесно се влиза в торбата на доброволната отговорност, от която няма излизане. Не се съгласявайте с неизгодни за вас условия.

СКОРПИОН 

Днес правите удобни за околните собствените си желания и стремежи. Анализирайте бъдещите си планове и се постарайте да привлечете потенциални спонсори, клиенти и майстори, които да ви помогнат в належащите дейности, ремонти и производства. Днес връзките са неравностойни, всеки да си знае мястото. Не влизайте в близки отношения с хора, които не са от вашето тесто.

СТРЕЛЕЦ 

Всичко, което свършите сами ще ви донесе късмет, пари и професионален възход. Това, за което се доверите на роднини, посредници, колеги или бизнес партньори ще зацикли и ще донесе повече разходи отколкото приходи. Ден за уединение и анализ на изминалия и предстоящ път. Не се предоверявайте, не оставайте важните си дела в чужди ръце и не прехвърляйте имоти.

КОЗИРОГ 

Не започвайте съвместна работа с непроверени хора. Денят е добър за отваряне на заведения, но трябва да се знае кой пие и кой после ще плаща. Ако сте в подчинена позиция друг може да спечели от труда ви. Не влизайте в съвместни инициативи, не давайте и не взимайте заеми и по никакъв начин не се съгласявайте с изнудващи оферти. Ден на фатално привличане и в любовта.

ВОДОЛЕЙ 

Парирайте всеки опит за намеса в личните ви и професионални дела. Водолеят е колективен играч, а това често позволява да бъде използван и вкарван в чужди игри. Всичко, което свършите сами и постигнете със собствени усилия и пари ще се развива благоприятно за вас в бъдеще. Съвместните начинания в този ден ще работят за чужди интереси. Мислете за бъдещето на децата.

РИБИ 

Днес и утре може да привлечете спонсори, да стартирате или да подновите определена търговска дейност и да направите крачка за излизане от кризата. Не работете в екип. Регистрирайте еднолична фирма. Поемете си не само екстрите, но и рисковете и се ориентирайте към самостоятелна изява в бизнеса и в творческата инициатива. Парирайте опитите да ви използват безплатно.

Banner 468 x 60 px