Хороскоп за днес: Дева- не влизайте в зависимости, стрелец - пригответе се за неравностойни битки

ОВЕН

Днес е добре да стартирате нов или паралелен бизнес. Може да стъпите на нова база, която ще ви осигури по-добри доходи в бъдеще. Сключвате изгодна сделка, а и брачните отношения тръгват с предбрачен договор. Настава време за тежки битки в полето на търговската инициатива. Ще си проличи кой ще остане актуален на пазара и кой ще се откаже от играта. Разширете дейността си.

ТЕЛЕЦ

Ден за отваряне на нов търговски обект или за рестарт на стопирани в миналото дейности. Сега е момента да се започне и допълнителен бизнес, с който може да натоварите деца и родители дори само за лятото. Родовете се сплотяват, за да оцелеят в кризата. Не чакайте пасивно някой да свърши вашата работа. Разпределете пари, роли и отговорности. Натоварете се физически.

БЛИЗНАЦИ 

Много действени и не без творческо умение ще работят Близнаците в неделя. Дипломацията е характерен белег за знака, но ми се струва, че при някои от вас това качество ще убегне днес. Не бъдете самонадеяни и атакуващи в стремежа си да разрешавате проблемите, за да не изпаднете в неловко положение.

РАК 

Някой се събужда след тежка любовна нощ. Луна и Венера провокират и днес тенденцията към страничин връзки и изневери. От обед до утре на обед е добре да се отварят нови търговски обекти. Осветете новия си офис и стартирайте нови фирмени дейности, на които ще разчитате в бъдеще. Рекламирайте се. Ден за промоции и изложби. Пасивният човек ще претърпи поражение.

ЛЪВ 

Ден за старт на нов бизнес. Започнатите инициативи ще ви носят пари и просперитет в бъдеще. Нужно ви е интензивно физическо натоварване. Спортувайте, освободете силата, която напира отвътре. Ако я задържите в себе си тя ще се насочи към някой вътрешен орган и ще ви разболее. Дайте всичко от себе си на физическо и духовно ниво и ще почувствате облекчение.

ДЕВА 

Родените в третата декада ще работят повече за чуждия интерес. Вероятно е да се включите в проекти и дейности, в които ще се окажете само изпълнител, докато друг играе шефската роля и разпределя екстрите. Ще се почувствате ощетени и в играта на чувствата. Каквото загубите трудно ще възстановите. Останете пасивен наблюдател. Не влизайте в зависимости, защитете си интереса.

ВЕЗНИ 

Родените в третата декада ще работят повече за чуждия интерес. Вероятно е да се включите в проекти и дейности, в които ще се окажете само изпълнител, докато друг играе шефската роля и разпределя екстрите. Ще се почувствате ощетени и в играта на чувствата. Каквото загубите трудно ще възстановите. Останете пасивен наблюдател. Не влизайте в зависимости, защитете си интереса.

СКОРПИОН 

Днес може да влезете в нова бизнес среда, да стартирате ново производство или фирмена дейност. Рискувайте умерено. Рекламирайте продуктите на труда си, направете промоция, с която да привлечете нова клиентела. Осветете мястото, където ще творите, живеете и работите. Губят хората, които стоят в пасивно изчакване или се надяват друг да им свърши работата.

СТРЕЛЕЦ 

Днес конкуренцията може да отвори своя нов търговски обект точно до вашия. Засилват се роднинските претенции към общи части и имоти. Трудно ще се разберете и с децата по отношение на свободи и наследствени права. Избухват конфликти и разправии по незначителни поводи. Пригответе се за неравностойни битки. Настройте се на активна самозащита от агресията наоколо.

КОЗИРОГ 

Не отивайте в крайности, които могат да вгорчат не само вашия живот, но и този на близките. Активизирайте се повече в спорта и в обществените мероприятия. За утре не планирайте работа в екип. Добре е днес да проведете съвместните срещи, на които да обсъдите бъдещите планове и начинания. Утре всеки трябва да защитава личния си интерес и позиция.

ВОДОЛЕЙ 

Ако днес и утре започнете нов бизнес или отворите нов търговски обект ще спечелите и нещата ще се развият благоприятно за вас в бъдеще. Не стойте в пасивно очакване някой да ви свърши работата. Сега е момента да привлечете качествени съюзници и спонсори. Вътрешнета ви енергия е на висота, а това ще помогне да се преборите за права, пари и територии на влияние.

РИБИ 

Днес вътрешната ви енергия търси поле за изява и дано не го намери у съседите или да предизвика излишни конфликти у дома. Родените в третата декада губят по точки не само в любовта, но и при съвместни делови участия. Не предприемайте рискови инициативи, но е добре да увеличите физическото натоварване, за да изразходвате натрупания емоционален потенциал.

Banner 468 x 60 px