Destiny

Хороскоп за днес: Близнаци- вълнуващи мигове, стрелец- доверете се на предчувствията си

ОВЕН 

Днешният ден е показателен за връзките ви. Ще се случват събития, които ще ви покажат на какво и на кого можете или не можете да разчитате. Вечерта ще видим Луна и Венера в съвпад в нощното небе, а този аспект ще провокира опасни връзки и желания да се опита от забранения плод в любовта. Очертават се изневери. Нарушавате клетви и обещания. Самоконтролът е занижен.

ТЕЛЕЦ 

Доверете се на интуицията и ако усещате, че ще сбъркате не тръгвайте в тази посока. Ден на изкушения в чувствата, на двойнствени и неравностойни връзки. Удоволствията от този ден дълго ще се плащат, но и преживяното дълго ще се помни. Отделете повече време на храната. Ако нещо ви се дояде непременно си го сгответе. Не се насилвайте да дояждате вчерашната храна.

БЛИЗНАЦИ 

Днешният ден ще предложи много любов, но и тенденция към двойнствени връзки. Слънце, Луна и Венера са в съвпад във вашия знак, а тези аспекти провокират емоционалните ви връзки и може да объркат не едни лични отношения. Важното е да не смесвате работата с удоволствията. Бъркате, ако тръгнете в командировка с колега или колежка. Вечерта може да ви донесе вълнуващи мигове.

РАК 

Днешният ден е белязан от предчувствие за полезното и вредното. Доверете се на инстинктите си и ако нещо ви се дояде непременно си го доставете и сгответе. Ако към някого и нещо почувствате неприязън бягайте от там и не предприемайте общи инициативи. В този ден е добре да се избягват всякакви конфликти и бурни прояви на емоция. Не вървете против себе си.

ЛЪВ 

Една изкусителна събота. Съветът към партньорите ви е да не отсъстват, за да не ви дадат повод за изневери. Очертават се запознанства, които ще провалят семейни и приятелски отношения. Правете това, което ви идва отвътре. Ще почувствате ясно как трябва да постъпите в дадена ситуация, но ще извъртите нещата и ще изневерите на собствения си стил на поведение и живот.

ДЕВА 

Днес е добре да се доверите на интуитивните си усещания. Така ще избегнете неприятните моменти и „прилепването” към хора и места, които ще окажат в бъдеще вредно въздействие върху вас, върху работата и личните ви връзки. Трудно ще устоите на изкушенията в любовта. Тази вечер ще видим Луна и Венера в съвпад в нощното небе. Бъдете избирателни в храната и връзките.

ВЕЗНИ 

Ден за любов и някакво особено предчувствие за бъдещето, за полезното и вредното в живота ви. Вероятни са двойнствени връзки, които в бъдеще ще изискват да направите болезнен избор. Доверете се на сетивата, тръгнете в посоката, която ви привлича. Радвайте се на щастливите мигове, но не забравяйте, че в този свят всичко се плаща. Не смесвайте работата с удоволствията.

СКОРПИОН 

Днес вървите към паралелни връзки, които може да развалят дългогодишни връзки и бракове. Доверете се на интуитивните си предчувствия и ако изпитате недоверие към някого, да знаете, че наистина на този човек не може да се разчита. Всичко, което ви донесе приятно усещане ще бъде и полезно или важно за вас. Не правете компромис, вървете в посоката, която ви носи сигурност.

СТРЕЛЕЦ 

Днес ще срещате открита и прикрита опозиция. Разбирате за изневери или изневерявате. Луна, Слънце и Венера ви гледат в опозиция от знака на Близнаците, а Марс и Нептун от Риби провокират алергии. Повтаряте стари грешки и клюката ви застига. Вечерта ще донесе проблеми, особено за родените във втората декада. Доверете се на усещанията и предчувствията си.

КОЗИРОГ 

Предстоят емоционални моменти, приятелски и лични срещи, на които ще се уточняват чувства и позиции. Вечерта ще бъдете подложени на големи изкушения и любовни предизвикателства, които могат да ви оженят или разведат. В отношенията има двойнственост. Всеки си прави лични сметки, които смята да реализира чрез новите партньорски контакти. Истината е завоалирана и несподелена.

ВОДОЛЕЙ 

Доверете се на импулсите и на усещането, с което сте се събудили. Днес Слънце, Луна и Венера ви облъчват в брилянтни аспекти. Вървите към случайни и неслучайни срещи, които може да променят живота ви в благоприятна посока. Един от дните, в които си даваме сметка за полезните и вредни връзки, за личните си нужди, за настоящите и бъдещи действия. Тази вечер не оставайте сами.

РИБИ 

Днес се очертават изневери, неприятни разкрития и прекратяване на дългогодишни отношения. Една лъжа ще провали много съдби и животи. Доверете се на интуицията. Ще се събудите с вярното усещане как да се постъпи в дадена ситуация, но трудно ще устоите на изкушенията. Яжте само това, което ви се дояде. Внимавайте с алкохола, особено ако взимате и лекарства.

Banner 468 x 60 px