Destiny

Хороскоп за днес: Овен - тежък ден, водолей - не правете компромиси

Овен 

Очертава се един от най-тежките ви дни в месеца. Пълнолунието в знака на опозицията ви Везните, обтяга отношения и връзки, вади ни лунатично на покрива в търсене на хоризонт и простор, на нещо химерно и непостижимо. Апетитите се огромни, тълпата е неуправляема и отношенията излизат от рамките на добрия тон. Ако се скарате с някого дълго няма да си проговорите.

Телец 

Днес агресията е повсеместна. Никой няма да пусне кокала, до който се е докопал. Ще се разиграват неприятни сцени в работата и у дома. Няма прошка за слабите и отстъпчивите. Печели агресивната и манипулативна политика. Може да вземете своето и да доминирате, но още утре ще се окажете в изолация и тези, които са ви подкрепяли ще се отдръпнат и оставят да се оправяте сами.

Близнаци

Днес е важно да се защитават справедливи каузи дори и със сила и натиск. Трудно е да се справиш с апетитите, с лакомията и с желанието да прецакаш другия, да вземеш повече и да излезеш на предни позиции. Всяка проява на слабост ще се наказва. Може да изживеете краткотрайно удоволствие в любовта, което ще бъде последвано от дълги дни на разочарования и проблеми.

Рак 

Един от най-трудните ви и проблемни дни за месеца. Вероятни са конфликти в семейството и средата. Деца и родители са противопоставени в искания и претенции. Скандалите трудно ще се избегнат. Направете своя личен компромис, за да има мир и любов. Ако се скарате с някого трудно ще се помирите и трудно ще се сближите после. В този ден печели не умният, а мъдрият човек и избор.

Лъв 

Днес изкушенията са на всяка крачка. Влизате в опасни спорове и конфликти и предизвиквате на словесен дуел много по-силни противници. Апетитите са неустоими, претенциите нарастват. Трудно ще угодите на някого, но и вашите изисквания ще преминат определените граници. Още утре някой може да си тръгне от живота ви. Малко повече асктетизъм ще ви се отрази добре.

Дева 

Ден на ненаситните човешки апетити. Смирете изискванията към себе си, към близки, колеги и работодатели. Не влизайте в спорове и разправии. Скандалите в този ден разболяват и вредят повече отколкото предполагаме. Никъде на отивайте с намерението да поставяте условия и да се държите ултимативно. Не позволявайте на трети лица да ви използват като оръдие срещу някого.

Везни 

Пълнолунието във вашия знак превъзбужда и вади на показ стаеното в душата. Трудно ще усмирите амбицията. Може да влезете в излишни спорове и да загубите престижни позиции. Лесно отхвърляте задръжките и привличате агресия. Вероятни са прекалявания с алкохол и лекарства. Но ако водите умела и дипломатична игра ще спечелите пари, протекции и предимства.

Скорпион 

Дeн на активни и настъпателни действия в тила на конкуренцията. Няма прошка за лаиците и за тези, които не са се постарали да си защитят гърба. Очертават се битки на интереси и позиции на всички нива в живота ви. Конфликтите и у дома са неизбежни. Трудно е да се удържат децата, а и родителите са неуправляеми. В такъв момент е наложително да въведете строги мерки.

Стрелец 

Ден на огромните и ненаситни апетити. Искаме повече отколкото може да ни се даде и предложи. Някъде се блъскат с лакти, а другаде отстъпват пред по-силния. Увеличете самоконтрола и не позволявайте на агресията да ви завладее. Защитавайте справедливи, а не егоистични каузи. В утрешния ден ще ни потрябват точно тези хора, които днес ощетяваме по един или друг начин.

Козирог 

Ден на изкушения и битки на всички нива. Не очаквайте компромиси, особено ако сте сбъркали, превишили сте си правата или сте изпуснали някои срокове. Активизира се вътрешната ни амбиция. Трудно си влизаме в положението, държим се агресивно и манипулативно дори и спрямо хората, които в миналото са ни помагали и подкрепяли. Властват хищническите апетити и амбиции.

Водолей 

Днес здраво захапвате кокала. Успехът ще следва тези, които защитават справедливи, а не егоистични каузи. Преди да се погрижиш за себе си, погрижи се за тези, които ти осигуряват екстрите и благата. Конкуренцията навлиза във върхова фаза. Само общите усилия ще помогнат за измъкването от проблемите. Ще разберете на кого може да разчитате и на кого не. Не правете компромиси.

Риби 

Ден на нанаситните апетити, на желанието да вземеш, да употребиш и да преметнеш другия. Амбицията ще развали не едно приятелство и връзка. Пълнолунието превъзбужда, вади на показ стаените мисли и черти на характера. Отлагайте важните срещи и преговори за следващите дни. Днес както и да постъпите ще наливате средства и усилия в мелницата на чуждите амбиции.

Banner 468 x 60 px