Допуснахме лесни голове. Нашата стратегия бе да притежаваме топката и да направим Лудогорец по- нервни, но не успяхме с класата, която имат. Това заяви треньорът на Ботев Бруно Балтазар.

“Искам да коментирам и съдийството. Няколко картона ни поставиха в по- различна позиция. Не мисля, че Лудогорец имат нужда от това.
През второто полувреме показахме реакция. Имахме две ситуации, едната не знам как вратаря я спаси. Това щеше да ни даде импулс.
Изключително горд съм с това, което показват феновете. Знам, че ние не им се отблагодаряваме с тези резултати. Сезонът е труден, но ние ще се брим до края”, заяви Балтазар.
“Тази седмица ще имам разговор с Антон Зингаревич. През миналата седмица не успяхме да говорим, тъй като имахме мач в Благоевград. Ще говорим за последните ни мачове. Аз искам да кажа, че уважавам всеки един, който работи в Ботев. Ако ръководството реши да не съм повече треньор, няма да създавам пречки. Анализи ще правя след края на първенството. Има още 6 мача.
С мъжкия отбор откакто съм треньор са тренирали около 15 юноши. Трябва да се прецени дали могат да играят пред такава публика. Трябва да направим така, че да започнем да печелим”, заяви Балтазар.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!