ОВЕН

Задачи, които сте започнали отдавна, ви налагат бързо да ги завършите, затова при възможност се използвайте и го сторете в този почивен ден, а и ретроградния Меркурий ще ви подкрепи. Очаквайте новини, които ви изнервят, защото ви упрекват без причина, за несъществуващи ваши грешки.

Когато ви предложат допълнителни задачи, не ги отказвайте, защото ви носят добра възможност за материална стабилизация. Възможни са разправии в семейството. Пазете се от запознанства и изневери, защото ще ви разкрият веднага. Несемейните жени да очакват предложение за брак и сексуални изживявания. Семействата без деца може да създадат мечтаното дете.

banner

ТЕЛЕЦ

Разкривате нови перспективи за професионална изява в почивните ден, но ги обмислете задълбочено заради ретроградния Меркурий. Предстои ви да се заемете с нова и приятна работа. Разпределете добре силите си. На работното място сте задължени да завършите задачите си. Справете се с всичките си задължения до края на работния ден. Не спорете.

Начинанията ви носят успех, ако са планирани. Принадлежите на любимия си изцяло, но започвате да усещате отдалечаване, причината за което сте вие. Променете поведението си и не се оправдавайте, че сте агресивни заради преумора. Тази вечер се откажете от сексуалните удоволствия и се постарайте да възстановите хармонията в отношенията си с такт и търпение.

БЛИЗНАЦИ

Нямате желание за активна работа в почивния ден, особено при ретроградния Меркурий. Ще осъществите срещи под натиск отстрани и няма да ви харесат. Искате да постигнете целта си, но колегите ви упорито отказват да ви подкрепят. Новите задачи и промените няма да са успешни. Предпазвайте се от нежелателни срещи и от опит да се вмъкнат в тайните ви.

Не споделяйте плановете си. В личният ви живот съществуват сериозни противоречия. Причината е в нежеланието ви да приемете гледната точка на интимния си партньор. Нямате шанс да оправите отношенията си и да изгладите недоразуменията до вечерта. Не настоявайте за интимни мигове.

РАК

За вас този почивен ден е успешен във всяко отношение. Разрешете само при възможност професионалните си проблеми. Имате шанс да подобрите материалното си състояние или да създадете предпоставка за бъдещите успехи. Не се притеснявайте от трудностите, с които се сблъсквате, дори и ако са свързани с незначителни финансови загуби и заради ретроградното движение на Меркурий.

Проблемите в семейството ще ви депресират, ако не ги изясните още сутринта. Партньорът ви се съмнява в чувствата ви. Не вярвайте на интригите, с които се опитват да ви накарат да изневерите, отдавайки се на секс с малко познати партньори.

ЛЪВ

Поставете началото на нови занимания в почивния ден. Пътуванията са нежелателни. Реализирайте промените предпазливо и обмислено и не надхвърляйте възможностите си, защото не сте избрали подходящия ден, особено при ретроградното движение на Меркурий. Не позволявайте заблудата във вашите знания и умения да се превърне в началото на сериозен провал с необратими последици.

Предпазете се от неочаквани проблеми в личния живот. Отдалечили сте се от любимите си хора и сте събудили съмненията им, че сте изневерили. Създайте романтична обстановка и да възвърнете у половинката си желанието на сексуални удоволствия.

ДЕВА

Стабилизирайте постигнатото на вашето работно място, въпреки че денят е почивен. Разрешете стари и сякаш забравени служебни проблеми, които не търпят отлагане. Преценете как да извършите по-лесно необходимите промени, след като Меркурий е ретрограден. Пътувайте, но само ако няма да объркате деловите си плановете и да изостанете с работата си.

Избягвайте новите запознанства, дори и да се надявате на романтична среща, срещнали най-накрая подходящия партньор. Не се поддавайте на желанието за секс с непознат партньор, дори и ако не сте семейни, защото рискувате да си създадете сериозни проблеми.

ВЕЗНИ

Не сте съгласни със съществуващият ред на работното място, който в почивния ден предстои да бъде променен по ваше искане, но е във ваша полза да докажете, че сте заслужили тази промяна. Дайте всичко от себе си при изпълнение на поставените ви задачи. Прекалената ви чувствителност не е във ваша полза.

Бъдете предпазливи при разговори. Не пътувайте! Меркурий е ретрограден! Не изневерявайте, за да си спестите проблеми в личния живот, ако сте семейни, скъпи жени. Ще срещнете трудности в общуването. Не се надявайте на сдобряване в леглото. Именно сексът ще е причина за по-голям скандал с брачния ви партньор.

СКОРПИОН

Новина, поднесена ви в почивния ден, ще окаже влияние върху живота ви, но не бива да се притеснявате, защото въпреки усещането, че сте предадени е във ваша полза. Запознанство, което не очаквате е причина за съжаления и разочарования. Възможно е влошаване на отношенията с колегите ви. Овладейте емоциите си и не рискувайте при ретроградния Меркурий.

Ще се наложи да оправяте професионални проблеми. Сериозни проблеми в отношенията с любимия ви потискат. Следобедът ви предлага нови запознанства и романтични увлечения. Не правете прибързани опити за сближаване и не се отдавайте на сексуални изживявания с малко познати партньори, ако сте семейни.

СТРЕЛЕЦ

Завършете започнатите задачи, въпреки че деня е почивен, за да направите крачка напред в разработването на вашите нови и доходоносни идеи като спазите изискването на ретроградния Меркурий. Не е изключена възможността да поставите начало на успешна дейност, която ви привлича и имате знания и умения, за да я развиете.

Не се надявайте да постигнете целите си без помощта на приятели и покровители, които винаги са готови да ви подкрепят. Избягвайте новите запознанства и проявете сдържаност в общуването с малко познати хора. Няма да устоите на сексуалното привличане на новите си познати, мили жени. Ако не сте сериозно обвързани, можете да си позволите сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Изцяло сте във властта на стремежа си към ново начало в този почивен ден и сте си поставили цел, която на всяка цена трябва да постигнете, но това не е възможно да се случи за ден. Внимавайте да не се провалите и не обвинявайте колегите и близките си. На работното си място се справяте отлично.

Предстояща командировка и делова среща ще предизвикат промени в плановете ви особено при ретроградното движение на Меркурий. Чувствата ви са споделени и хармонични. Постарайте се да създадете приятна интимна обстановка и се усамотете с любимия си. Вечерта очаквайте да ви изненадат с предложение за интимна среща и сексуални изживявания. Ако сте семейни не изневерявайте.

ВОДОЛЕЙ

Не е изключено, въпреки че деня е почивен, да ви се отдаде възможност за нов старт на работното място, който до момента ви изглеждаше невъзможен. Не го пренебрегвайте, дори и да сте изненадани. Отстъплението е във ваша вреда, а непознатото може да се окаже не само познато, а и шанс за скок към нов връх. Упоритостта и целеустремеността ви са гаранция за успех.

Не се поддавайте на емоцията, която също е пречка по пътя ви, подтикната и от ретроградния Меркурий. Не забравяйте, че след като се приберете от работа и да отидете на ресторант или парти, ако е отпаднала забраната, ако не е си пригответе романтична вечеря вкъщи. След това стига желанието ви да е взаимно се отдайте на сексуални мигове.

РИБИ

В почивния ден не се занимавайте с покупки за обзавеждане на офиса си при ретроградното движение на Меркурий, защото след това ще съжалявате, че сте избързали и сте взели всичко на високи цени. Пътувайте, ако имате възможност и забравете поне за ден за професионалните си задължения.

Финансовото ви състояние може да се влоши, ако позволите да ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Не закъснявайте, ако искате да се отдадете на чувствата си и на интимните мигове с любимия си. Вместо да се срещате с приятелки, се приберете и пригответе романтична вечеря, а след това обградете с обич партньора си, за да се отдадете на пълноценен секс

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!