Destiny

Седмичен хороскоп за 15-21 февруари

monitor.bg monitor.bg

 

Овен 21 март – 20 април

На 15-и ще научите някои уроци. Лесно ще усвоите и нови умения, които в бъдеще ще бъдат част от работната ви програма. В неделя не рискувайте излишно и не се движете в големи компании. Засилва се тенденцията към конфликти и авантюри. 17-и е един от най-силните ви дни в месеца. Навлизате в период на промени и преустройства в работата и в отношенията с партньори. На 18-и постигате крайна цел. Каквото започнете сутринта гледайте да го свършите до вечерта. На 19-и няма да мине без разправии. Каквото се развали днес трудно ще се оправи. Изневерите ще ви струват скъпо. На 20-и ситуацията ще се отпуши, ще счупите прегради и бариери. 21-и е ден за имотни делби, уреждат се наследства. Това е най-добрият и благоприятен ден в месеца за брокерски инициативи и покупка на жилище.

Телец 21 април - 20 май

Очертава се тежък и рисков уикенд. Смирете недоволството. Ще попаднете на опасни изкушения и дразнители. 15-и ви изправя пред страховете ви, че за нещо не сте информирани, че нещо не знаете или не можете да осъществите. На 16-и властват първични инстинкти. В отношенията ще надделее желанието да вземеш, да придобиеш и употребиш. На 17-и ще се наложат непредвидими промени, които ще очертаят съвсем нова посока на работа и живот. На 18-и действате безкомпромисно и ще постигнете поне една важна цел. Денят е добър за приключване, за довършване на работа и проекти, които ще помогнат да изпреварите конкуренцията. 19-и е критичен ден, ще се водят мъчителни преговори. Следващият ден обаче носи късмет, позволява да направите пробив и да се окопаете в средата си. Ще достигнете важна цел. На 21-и правите жестове и жертви. Вероятни са разправии и конфликти в местата, където доминират конкурентни интереси, където не се е стигнало до разбирателство и примирие.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ще водите тежки битки. 15-и е ден за среща на знаещите, можещите и добре информираните. От следващия ден Марс вече няма да ви гледа в опозиция, тоягата преминава от едни ръце в други. Вероятно е да изчезнат опасни дразнители. На 17-и Меркурий ще тръгне ретроградно и ще затвори поне едно кранче в живота ви. Дотациите ще намалеят, ще пресъхнат някои източници на подкрепа. На 18-и съвпадът на Луна и Марс провокира опасни страсти, слагате край на една връзка. На 19-и трудно ще угодите на когото и да било. На ниско ниво ще се разгарят спорове, а реакцията на тълпата ще е неуправляема. 20-и е ден на реката от възможности, която ще загаси огъня на нечии болезнени амбиции и ще ви позволи да постигнете целите си. 21-ви е ден с хармонична енергетика, която действа отпускащо и разширяващо, дава възможност да се справите с имотен и наследствен проблем и да получите повече пълномощия.

Рак 22 юни – 21 юли

Всичко, научено в събота ще ви влезе в работа. Постарайте се повече и в личните отношения. Някой ви тества. От 16-и с навлизането на агресора Марс в знака на нехармоничния ви Козирог отношенията ви у дома и на работното място ще се изострят. Родените в първата декада ще имат среща с големите си конкуренти. 17-и е ден за реформи. Търсете нови начини и модели за връщате към старото, за подсигуряване на необходимата база, даваща стабилност на дейността и на работната ви програма. На 18-и нищо съществено да не се предприема. Ориентирайте се към приключване. На 19-и слагате край на една връзка. Натрупаното напрежение и на работното ви място ескалира и води до кризи. На 20-и денят е с доста проби и грешки ще се намери изход от неприятните ситуации и от положението, което ви травмира. 21-ви е хармоничен и ведър ден. Не си нарушавайте спокойствието. Направете жестовете, които се очакват от вас и очаквайте същото от тези, които ви ценят и обичат.

Лъв 22 юли – 22 август

Очертава се тежка събота за неинформираните. Не водете преговори, не се срещайте с хора, които по някакъв начин ви притесняват. В неделя ще започнете с проблеми в отношенията, но до вечерта ще постигнете примирие и в следващите два дни ще доминирате в ситуацията. 17-и поставя на нова основа отношенията с партньори. Тръгващият ретроградно Меркурий ограничава бизнес инициативата, затваря търгове и борси и временно ограничава активността ни за нови начинания. На 18-и денят се свързва с живата и мъртва вода. Останете пасивни. Нищо ново не започвайте и не влизате в отношения, които биха ви вкарали в блатото на задлъжняването. На 19-и може да се очакват провокации на ниско ниво. Много неща ще се вършат на тъмно. На 20-и Слънцето вече не ви гледа в опозиция. Една преграда ще се махне от пътя ви. Вечерта е магична. На 21-ви бъдете внимателни с техника и транспорт. Денят е добър за покупка на жилище.

Дева 23 август – 22 септември

Предстои ви една динамична и агресивна седмица. 15-и е ден за проучване и овладяване на нови знания и опитности. Уплътнете максимално деня си с делови задачи. Навлизащият на 16-и Марс в Козирог ще ви изправи гърба и ще помогне да си защитите интересите. Имате достатъчно време да се задействате, да активизирате личния си потенциал и да направите крачка в посока на личната си амбиция и интерес. На 17-и старото се руши и боклукът се измита. Не го замитайте под килима. Разчистете място за новите се връзки и начинания. На 18-и Меркурий вече е ретрограден. Не започвайте нови инициативи. Но от 19-и с навлизането на Слънцето в знака на опозицията ви Рибите ще се активизира и личната ви конкуренция. И ако на 16-17-и не бива да рискувате, то на 19-20-ти действайте активно. 20-ти е силен, успешен и творчески ден. Лесно се отдава енергия. Не е нужно никому нищо да доказвате. На 21-ви оковите падат, измъквате се от една нежелана зависимост. Приключете проект, който ще ви донесе почести и слава.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 15-и маските падат. Не се самолекувайте и не излизайте от кръга на преките си бизнес интереси, независимо кой и какво ви предлага От 16-и с навлизането на Марс в знака на Козирога отношенията ви с близки и колеги ще се изострят. Сексът е противопоказен, особено с чуждо. Засилва се тенденцията към авантюри и скандали. На 17-и започват реформи на работното ви място, които неприятно ще ви засегнат. На 18-19-и ще влезете в открити битки. Контролирайте емоциите, за да имате трезва преценка на ситуацията във всеки момент. Очертава се проблем в любовта или здравословни неудобства. На 19-и конфликтите на работното място се изострят, особено ако имате и любовна връзка с шефове и колеги. На 20-и си гонете интереса и бъдете по-уверени. Денят носи успехи за тези, които успеят да се справят с ниското си самочувствие. На 21-ви постигате важна цел и победа. Всичко предприето днес ще носи късмет и придобивки.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

15-и е ден за учене и проучване. Сега е моментът да си разширите кръгозора, да потърсите нов тип работа и да не разчитате на доходи само от една дейност. В неделя апетитите се развихрят, нарушавате обети, диети и обещания. Денят се свързва с агресията и насилието, с желанието за бързи и качествени промени в живота. От 17-и Меркурий тръгва ретроградно и ни връща към старите задължения. Събуждате се с откровение за бъдещето, за промените, които трябва да направите или предстоят и за насоките, които е добре да следвате. Навлизате в период на разчистване на сметките. 18-и идва с емоционални предизвикателства. Не проявявайте излишна активност. Не се намесвайте в работата на колеги и близки и не давайте непоискани съвети. 19-и е ден на напразно говорене и хабене на енергия в излишни спорове и интриги. 20-и обаче е най-силният ви и успешен ден за периода, един вдъхновен ден, в който интуицията ви работи на пълен капацитет. На 21-ви не се занимавайте с несвойствени дейности. Не рискувайте, спазвайте техническите предписания.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

15-и е ден на тайното знание. Днес е важно да стигнете до корена на нещата, да разберете какво помага и кое вреди в живота ви. Търсете нови източници на информация. 16-и налага промени в начина ви на живот. Марс напуска Стрелеца, агресивността ви преминава в делова активност. На 17-и не започвайте нови дейности и работа, а се опитайте да извлечете допълнителни оферти от старите си ангажименти. Денят ви връща към стари и изпитани дейности и идеи. На 18-и контролирайте емоцията и си гонете целите. Всяка стъпка встрани от пътя ще ви носи проблеми и рискове. На 19-и потърсете съвет от капацитет. Трудно ще работите в екип и още по трудно ще контролирате децата. 20-21-ви ви зареждат с увереност, постигате напредък. Ще получите нужното съдействие в труден момент. За някой е време да се отдели от родителите, а за друг да отбие децата. Контролирайте емоциите.

Козирог 22 декември – 20 януари

Срещите на 15-и ще донесат нов стимул за работа и живот. Подходете добросъвестно към поетите задължения. В неделя ограничете контактите. Никой от нищо няма да остане доволен, така че не се и опитвайте да задоволявате нечии прищевки. От 17-и се върнете и довършете обещаните задачи. Новите инициативи отложете за след 11 март. На 18-и поне една цел ще бъде постигната, но с доста нерви. Луна и Марс от вашия знак сключват брилянтен аспект с Уран от знака на Телеца. За 19-и не насрочвайте преговори, никой не прави отстъпки. Не се дръжте прекалено ултимативно спрямо хората, които обичате и цените. 20-и ще ви донесе печалби и повече пълномощия. Може да постигнете максималното, ако преодолеете личните си комплекси, ако си знаете цената и се борите за правата си. В петък финализирате сделка с имот. Подгответе се за важни срещи.

Водолей 21 януари – 19 февруари

В събота ограничете до минимум контактите и не рискувайте излишно. Всяка изпусната и споделена информация ще ползва чужди интереси и ще ви вкарва в неприятни положения. В неделя колкото и да се стараете няма да получите благодарности. Това е ден на провокации и съблазни, на огромни амбиции, на несподелени желания и апетити. На 17-и се завръщат каещите се грешници. Подгответе терена за новото, което ще дойде и за което работите от доста време. На 18-и нищо ново да не се започва. Не правете прибързани промени в първоначалния си план за деня. Постигате целите си. На 19-и уреждате среща с важен за бъдещето ви човек. В този ден не е добре да се действа екипно. Работете на свой терен и не се месете в колегиалните спорове. На 20-и чакайте предложения и плащания. Ден за пътувания и поглед в ситуацията от различен ъгъл и гледна точка. На 21-ви ви чака подарък от съдбата. Поне една тежест се маха от плещите ви, но и цената, която ще платите, ще е висока.

Риби 20 февруари – 20 март

В събота лесно се усвояват нови знания и умения. Пътувайте, уточнете на място ситуацията, която ви тревожи. В неделя ограничете контактите. Очертават се рокади, които повече може да обтегнат отношенията с роднини по женска линия, вместо да ги тушират. Меркурий от Риби тръгва ретроградно на 17-и и ви връща към старите задължения. Нищо ново не започвайте, ще загубите. На 18-и довършвате обещаното и си получавате парите. Това е денят на костенурката за вас - който бърза бавно, ще стегне до целта си. На 19-и си уредете среща на четири очи със специалист, който ви е необходим. Не влизайте в спорове с лаици и не се опитвайте никому нищо да доказвате. На 20-и се доверете на интуитивните си усещания за хора и ситуации. Няма значение кой какво мисли и какви съвети ви дава. На 21-ви прехвърлете отговорностите в дома на друг. Сега е моментът да се изчистят стари дългове, да се прехвърли имот, да се уредят отношенията с родители и деца.

 

Banner 468 x 60 px