Destiny

Хороскоп за днес: Скорпион- потърсете нова работа, телец- не излизайте от зоната си на комфорт

Хороскоп за днес: Скорпион- потърсете нова работа, телец- не излизайте от зоната си на комфорт в. Монитор

Овен 

Днешният ден ще ви донесе важни информации, ще позволи да разберете кой и доколко е с вас и на каква подкрепа може да разчитате. Лесно ще усвоите и нови умения, които в бъдеще ще бъдат част от работната ви програма. Търсете нови учители и треньори за себе си или за децата. Сами може да изкарате пари от треньорска, преподавателска или консултантска дейност.

Телец 

Днешният ден ви изправя пред страховете ви, че за нещо не сте информирани, че нещо не знаете или не можете да осъществите. Добре е да се провеждат консултации, но не с лаици, а със специалисти в съответната област. Не излизайте от зоната си на комфорт, не се представяйте за това, което не сте и не рискувайте да се обвързвате с лъжи. Препоръчва се повече растителна храна.

Близнаци 

Ден за среща на знаещите, можещите и добре информираните. Търсете подкрепа, съдействие и квалифициран съвет от капацитет за предстоящите инициативи, разговори и житейски битки. Започнете нов квалификационен курс. Всичко, което научите и проучите ще ви осигури защити и ще позволи да се измъкнете сухи и с чест от предстоящите неприятни разговори, професионални и житейски битки.

Рак 

Днес ще получите информации, които ще ви ориентират в една напрегната ситуация. Потърсете капацитет за съвет. Поне в една посока ще получите просветление и ще си дадете сметка къде ви е мястото. Започнете нов учебен или тренировъчен цикъл. Намерете нови учители и треньори за себе си и за децата. Постарайте се повече и в личните отношения. Някой ви тества.

Лъв 

Днес не обръщате внимание на думите на околните, губите връзка с реалността и може да направите грешен ход. Някой ви проучва и може да ви засегне на болното място. Не водете преговори, не се срещайте с хора, които по някакъв начин ви притесняват. Ограничете контактите. Тежка вечер за родените в третата декада. Нужен ви е съвет от капацитет. Добре е да смените учители и треньори.

Дева 

Ден за проучване и овладяване на нови знания и опитности. Запишете се за някакъв квалификационен курс, опреснете езика, особено ако ще пътувате в чужбина. Може да изкарате допълнителни пари от преподавателска дейност. Уплътнете максимално деня си с делови задачи. Удоволствията да почакат. Не може да мислиш за любов, ако не си в състояние да я поддържаш.

Везни 

Днес е важно да си научите уроците. Явете се на прослушвания и конкурси. Ден за всякакъв вид проучвания и разузнавателна дейност в тила на конкуренцията. Консултирайте се със специалисти в нужната ви област преди да започнете нов проект. Не се самолекувайте и не излизайте от кръга на преките си бизнес интереси, независимо кой и какво ви предлага. Сънищата се пророчески.

Скорпион 

Днес е добре да учите и проучвате важни въпроси, да повишите квалификацията си, да намерите нови учители и треньори за вас или за децата и да се опитате да овладеете нови опитности в една или в друга област. Сега е момента да си разширите кръгозора, да потърсите нов тип работа и да не разчитате на доходи само от една дейност. Действайте активно не само в секса.

Стрелец 

Днес е важно да стигнете на корена на нещата, да разберете какво помага и кое вреди в живота ви. Направете някои промени, променете методическото ръковоство, потърсете нова база за развитие и проведете консултации със специалисти в интересуващата ви област. Може да намерите нова работа и да си осигурите странични доходи от преподавателска или диагностична дейност.

Козирог 

Днес може да получите достъп до важни информации и източници на сила. Подходете добросъвестно към поетите задължения. Всичко, за което се постараете, което научите и проучите ще ви влезе в работа. Доловеното и дочутото от тук и от там ще сглоби личния ви пъзел и ще позволи да вземете правилното за момента решение. Търсете нови доставчици, консултанти и треньори.

Водолей 

Всяка изпусната и споделена информация ще ползва чужди интереси и ще ви вкарва в неприятни положения. Не позволявайте на клюката да застане между вас и приятелите ви. Не бързайте да реагирте агресивно преди да сте разбрали мотивацията, която движи действията на близките ви хора. Постарайте се да стигнете до основата на проблемите, които не търпят отлагане.

Риби 

Днес се добирате до тайни и явни източници на информация, сила и ресурси. Възраждат се стари връзки, получавате неочаквана подкрепа за начинанията си и квалифициран съвет за проблемите, с които трябва да се справяте. Пътувайте, уточнете на място ситуацията, която ви тревожи. Положете усилия за овладяване на нов занаят. Започнете нов образователен курс.

Banner 468 x 60 px