Луната е в знак Дева до 21:50 на 16 декември

Период благоприятстващ практическата реализация на замислите. Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху конкретни цели, стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Проявява се прецизност и стремеж към съвършенство, повече критичност и аналитично мислене. Добро време за решаване на всекидневни проблеми.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. В никакъв случай сега не правете почистване на червата.

banner

Ден на висшата небесна мъдрост. Негов символ е слонът Ганеша. Добър ден за получаване на знания, но и за тяхното предаване, както и ценния опит. Пред човек се откриват нови възможности, затова трябва да бъдете отворени и възприемащи. Някои езотерици сравняват този лунен ден като „златният ключ”. Полезната информация може да дойде отвсякъде – в автобуса, от радио и телевизия, случайно дочут разговор и т.н.

Време, когато пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието и от които е нужно да се възползвате. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас. Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро. Четенето на свещени книги могат да ви разкрият нов смисъл.

Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого.

Днес е необходимо да дишате много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията.

Препоръчва се да се посвети деня на дома и домашната работа. Бъдете щедри по отношение на децата. Пазете си нервите и здравето.

Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития.

Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте излишното обременяване със спорове и конфликти.

Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада.

Единственият лунен ден, в който употребата на сладко е желателна и се приветства. Употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Заболявания появили се днес са доста опасни.

Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

Сънища – Символите в съня ви ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост, къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието.

Слънчев календар – 30 слънчев ден – Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение. Време за сериозни избори, за завършване на старите дела, но да не се започват нови. Подходящо за важни мероприятия и за всичко, към което се отнасяте сериозно.

Хубаво е да прекарате повече време сред семейството, сред близки хора и по-малко сред странични. Следете за своите мисли – по-малко говорете и дръжте под контрол емоциите. Старайте се да бъдете повече на светло, дори като спите е добре да има лека светлина, леко сияние.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!