Destiny

Кметът на Раковски сезира Бойко Борисов за пожара в Шишманци

 Кметът на Раковски Павел Гуджеров ще сезира премиера Бойко Борисов за пожара в Шишманци. Това обяви той в разпространено до медиите съобщение.

Ето и пълния текст:

Уважаеми жители на Община Раковски,

Обръщам се към Вас по повод поредния пожар на територията на ”Депо за неопасни отпадъци и Инсталация за биологично разграждане по закрит способ - с. Шишманци”. Категорично заявявам, че при предходни ситуации на пожар съм изчерпал всички възможности които ми дава поста на Кмет на Община Раковски за превенция на следващи подобни случаи, както е видно от последните събития резултат НЯМА.

Предвид на това, че аз също съм жител на тази община и моите деца също живеят тук няма как да приема случващото се за нормално. Ако искаме нещо да се промени всички заедно трябва да работим за това. По долу съм изложил писмото, което ще бъде изпратено до Министър-председателя на Република България с молба за помощ от негова страна.

Приканвам всички жители на нашата община да заповядат в сградата на Община Раковски, първи етаж, стая 8 да вземат участие в подписка, която ще придружи писмото. Аз лично заедно с мои колеги ще присъстваме утре 14.08.19г. на събитието организирано от отец Румен в 6:15 часа приканвам и всеки на които темата не му е безразлична да се включи.

Павел Гуджеров Кмет на Община Раковски

Banner 468 x 60 px