„Колко е хубаво, че започваме учебната годината присъствено, няма маски, няма дистанции и дано да продължи все така“, с тези думи кметът на район „Източен“ Иван Стоянов откри първия учебен ден в СУ „Симон Боливар“.

Той подчерта, че квартал „Изгрев“ е един от любимите му и тази е причината от всички покани да приеме точно на това училище.
Празникът премина с песни и танци, изпълнени от учениците на гимназията, а първолаците с ентусиазъм и настроение прекрачиха прага на на класните си стаи.
5-годишната Елизабет от Общински детски комплекс-Пловдив трогна малки и големи със сърдечното изпълнение на песента „Моя страна, моя България“.
Новата директорка на „Симон Боливар“ Анна Йорданова и Иван Стоянов си обещаха да работят ръка за ръка и заедно да се погрижат за възстановяване на училището, за да се привлекат по-голям брой възпитаници.
Районният кмет уважи и тържеството на Частна езикова гимназия „Стоян Сариев“, където бе посрещнат с усмивки и цветя.
Децата изнесоха цветна програма от стихове, музика и красиво балетно изпълнение.
Директорката на училището заедно Светла Тошкова и кметът Стоянов връчиха сертификати на младежите за постигнати високи нива на изпита по английски език за Кеймбридж.
Управителят на учебното заведение „Стоян Сариев“ Георги Сариев благодари на ръководството на районната администрация за сътрудничеството и добрите отношения.
„Винаги сме се отнасяли с голямо уважение към училището ви и винаги сме си помагали един на друг. Ще бъдем насреща за всяко едно ваше начинание и инициатива“, заяви районният кмет.

 

banner

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!