Destiny

Култови тунинг коли идват в Пловдив

Култовото „Ride'N'Roll American Heritage in Bulgaria“ събитие се завръща с нови сили, в невиждан досега размер! Запазете датите 20.10 и 21.10. 2018г. в календарите и се присъединете към единственото по рода си шоу в България! Тази година домакин отново е град Пловдив със съдействието на Международен Панаир Пловдив.

Отваряме врати в 11.00 ч. на 20.10.2018г (събота) с водещ на събитието Ники Станоев. „Ride'N'Roll“ е най-голямото изложение на марки и модели американски автомобили (олдтаймъри, йънгтаймери и съвременни), мотоциклети от марката „Harley-Davidson”, SUV и OFFROAD машини, с подкрепата на „H.O.G.” (Harley Owners Group® ). Всичко това е гарнирано с типична американска кухня, рок концерт, игри от „ФЕРМАТА“ с Димитър Господинов Guspa за малки и големи с много награди и много други игри и изненади!

Собственици на американски машини са повече от поканени, но след предварително записване до 15.10.2018г. „Клубът на собствениците и феновете на американските автомобили в България“ е основан през 2007 г., с идеята да обединява хора, с интереси и любов към американските автомобили и култура. Всяка година от клуба се организират традиционни изложения, като до момента техни домакини са били градовете Благоевград, Боровец, Велинград, Враца, Драгоман, Плевен, Пловдив, Правец и София. Първото издание на „Ride’n’Roll“ се проведе през 2015 г. при изключителен интерес и събра над 150 автомобила на Национален хиподрум Банкя.

Banner 468 x 60 px