Destiny

Маринела и Ветко Арабаджиеви живеят охолно с пари от офшорки, нямали намерение да се прибират в България

Маринела и Ветко Арабаджиеви са извъртели жесток номер на адвоката си Илиян Василев и нямали никакво намерение да се връщат в България, издават техни бизнес партньори, които разкриват още, че са спрели всякакви плащания, тъй като у нас сметките и имотите им са запорирани,  твърди Пик.

Преди две седмици защитникът на милионерите гордо обяви, че богаташите сами му казали, че съвсем скоро се прибират и ще се изправят пред родното правосъдие, тъй като нямало от какво да се притесняват. Освен това искали да отмине летния трафик. За какъв трафик става дума така и не се разбра, тъй като един полет от Франция е не повече от 4 часа.  Отговорът е доста по-различен - или Арабаджиеви хвърлят пясък в очите на своя защитник или пък той на разследващите.

Факт е, че вече втора седмица от обявяването на тяхното завръщане, Арабаджиеви все още са окопани в имението си в Сен Тропе, където си живеят повече от охолно през по-голямата част от годината. Докато Маринела се припича край басейна обаче, синът й Вълчо втора седмица е зад решетките, след като съдът реши да отмени гаранцията от 20 хиляди лева и да го остави ареста.

До него е единствено сестра му Александра, на която се налага да движи целия хотелиерски бизнес, да гледа детето си и да успокоява по-малкия си брат. Според отлично запознати Ветко и Маринела изчаквали нещата у нас да се успокоят и най-вече да видят накъде ще тръгне делото и дали ще издържат обвиненията на прокуратурата. Междувреме те продължават да живеят в имението си за милиони и да се издържат от офшорните си запаси.

"Не смеят да теглят пари от официалните си сметки, защото веднага ще бъдат засечени. Като за капак и имуществото им е под запор, което още повече усложнява положението. В момента се намират в деликатна ситуация, защото ако се върнат веднага ще им щракнат белезниците. Миню Стайков е в ареста, което ясно показва, че милост няма да има към никого. Този път няма измъкване", коментират пред Пик запознати с делата на фамилията.

 

 

Banner 468 x 60 px