Destiny

Откриха нова площадка в детската градина на с. Манолско Конаре, жителите я чакат 30 г.

Кметът на община „Марица“ Димитър Иванов, председателят на Общински съвет „Марица“ Гергана Трендафилова, кметът на с. Манолско Конаре Иван Кузев и директорът на ДГ „Лилия“ Стоянка Георгиева прерязаха лентата на модерна детска площадка. Новата придобивка е дългоочаквана от деца, учители и родители, защото предишната е от строежа на градината преди 30 години и е неизползваема.

Съоръжението е разположено на близо 400 кв. м. и има люлки, катерушки, пързалки, клатушки, пейки и беседка, пригодена специално за малчугани. Кметът на селото Иван Кузев и директорката Стоянка Георгиева изказаха специални благодарности на кмета Димитър Иванов за подаръка.

„Господин Иванов, съхранете желанието и вярата, че можете. Вие можете и това няма как да се скрие, защото се вижда. Не го виждат само тези, които не искат да видят това, което се прави в община „Марица“. С тези думи директорът на ДГ „Лилия“ се обърна към кмета. „Нещата се случват, стига някой да ги предопредели и когато има хора, които са готови да застанат зад мен, като кмета на община „Марица“ и екипа му.“, завърши просълзена Стоянка Георгиева.

Димитър Иванов благодари за признанието и припомни, че децата винаги са били и ще бъдат на първо място в община „Марица“. „Радвам се, че оценявате това, което администрацията и аз, като кмет, правим, за да се чувстват малчуганите щастливи и доволни. Продължаваме напред в името на нашите деца. Докато съм начело на тази община, те винаги ще бъдат приоритет за мен.“, подчерта Иванов. Той благодари на малките възпитаници на ДГ“Лилия“ за уникалния концерт и поръча той да бъде записан на диск. „За мен днес беше великолепен празник. Площадката, която Ви поднасяме като подарък, бледнее пред концерта, който ни изнесохте. Благодаря Ви мили деца.“, каза Димитър Иванов. Той пожела на всички здраве, усмивки, доброта и любов, защото “тя крепи човечеството.“

Banner 468 x 60 px