Destiny

Откриха шофьора, нападнал жена и болния й мъж в Пловдив

Полицията в Пловдив откри шофьора на джипа, който на 5 септември е нападнал на улица в града жена и болния й мъж. Историята стана известна, след като синът на съпрузите я публикува в социалните мрежи с молба да бъде издирен водачът, пише 24 часа.

Във въпросния ден линейка е транспортирала баща му от Велинград към пловдивска болница. Човекът с инсулт и по тази причина реаномобилът карал бавно. Съпругата на пациента я следвала с ниска скорост. Явно изнервен от това, шофьорът на джипа засякъл жената и застанал между нейния автомобил и линейката. С маневри жената успяла да заеме предишното си място. Тогава непознатият й препречил пътя, излязъл от колата си и се насочил към нея. Наврял се през прозореца на автомобила й и й забил юмрук в лицето.

Свидетел на грозната сцена станал болният й съпруг, който отворил вратите на линейката и се опитал да защити жена си. Разбеснелият се водач на джипа нападнал и него. От силния шок мъжът припаднал.

"По случая е образувана проверка в Трето РУП в Пловдив. Докладвано е и в прокуратурата", обясниха от полицията, но отказаха подробности, тъй като разследването не е приключило.

Banner 468 x 60 px