Днес ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд над Западна и Централна България отново ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност; ще има краткотрайни валежи, гръмотевични бури и градушки. Вятърът ще е слаб, в източните райони до умерен от североизток; след обяд в Дунавската равнина ще се ориентира от северозапад. Такава е прогнозата на дежурния синоптик към НИМХ.

Максималните температури ще бъдат между 32° и 37°, малко по-ниски на места по високите западни полета и по Черноморието, в София – около 28°.

В планините ще е предимно слънчево. Около и след обяд в масивите от Западна и Централна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи с гръмотевични бури. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 23°, на 2000 метра – около 16°.

banner

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от североизток. Максималните температури ще бъдат между 27° и 31°. Температурата на морската вода е 22°-26°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!