Destiny

Трагедията е голяма! Двама млади капитани са загиналите при инцидента в Крумово

Капитаните Пантелеев и Неделчев са двамата млади пилоти, които загинаха при падане на военен хеликоптер Ми-17 край Летище Пловдив, пише Блиц, позовавайки се на свои източници. Единственият оцелял при катастрофата е бордният техник Каменов. Той също е млад човек. 

Междувременно Министерство на отбраната излезе с първа официална информация:

Трима военнослужещи са били на борда на вертолета Ми-17, който се разби тази вечер край Пловдив. При падането на машината са загинали командирът на екипажа и помощник-пилотът. Третият член на екипажа – бордният инженер е откаран незабавно в болница, в съзнание, съобщиха от Министерство на отбраната. 

Около 20:30 часа тази вечер, при планов полет по неизяснени за сега причини  вертолет Ми-17 пада от около 50 м. височина в района на авиобаза Крумово.   Предприети са незабавни противопожарни мерки от наземния персонал за предотвратяване на взрив на вертолета и за спасяването на членовете на екипажа. 

По време на действията за оказване на медицинска помощ е установено, че двама от военнослужещите – командирът на екипажа и помощник-пилотът при падането на вертолета са загинали. Третият член на екипажа – бордният инженер е откаран незабавно в болница, в съзнание. 

  По случая се води разследване.

Banner 468 x 60 px