Петък 13-ти е повод за страховете на много хора. Съвпадението на датата и деня от седмицата отдавна се смята за мистично и плашещо. Има суеверие, че в петък, 13-ти, се пробуждат неземни сили, заради което сме преследвани от провали. А други смятат, че на този ден има висок риск от много ужасни събития. Да видим така ли е.

Като съберем числата на датата 13.01.2023 и получаваме 1+3+1+2+2+3= 12=3

Три е числото на Юпитер, а това е планетата на късмета, изобилието, голямото щастие. Петък е ден на Венера – планетата на любовта, красотата, хармонията.

banner

Освен това в този ден на небето се оформят два хубави аспекта – Слънцето е в хармоничен аспект с Нептун – най-висшият добротворец в Ангелският свят. Този аспект е проводник на Божествената любов. От него над нас се изливат благотворни влияния и небесна благословия. Влиянието ще продължи още 1-2 дена. Засилва се интуицията, въображението, музите спохождат поети, писатели, музиканти и художници. В по-късните часове на деня Луната сключва красив тригон с планетата на действията Марс, който също дава прилив на енергия и подкрепя символа на деня – Пегас или колесницата.

Днес тържествува личното начало. Радост, веселие, въодушевление носи енергията на тройката. Вие ще блестите като звезда от първа величина. Мързелът не ви подхожда днес. Тройката означава „себеизразяване“. Денят благоприятства творческата работа, кипящата дейност. Идете на среща, общувайте, обадете се на приятели, веселете се. Направете подаръци на обичаните от вас хора. Грях е да не се възползвате от даровете на деня. Не пренебрегвайте нищо, което може да ви приближи към желаното от вас.

Числото 13 сигнализира, че един важен етап от живота свършва и започва нов. 13 означава трансформация, както когато вълшебната птица феникс се преражда от пепелта. Това е момент на радикално обновление. Такива дни дават възможност да се видят радикално нови хоризонти и да се започне нещо ново.

На 13 януари се пада 21 лунен ден по лунния календар. Това е благоприятен ден. Негови символи са колесницата, стадо коне, Пегас. Това е един от най-активните лунни дни. В този лунен ден има повече от достатъчно енергия, но в каква посока ще тръгнете и дали ще се възползвате, зависи само от вас. В положителен план можете да направите всичко, за което дълго време не са ви достигали сили или творческо вдъхновение. Ако правилно използвате енергията на деня, вашите дела могат да се втурнат бързо като колесница. Луната е толкова мощна, че е в състояние няколко пъти по-бързо да помогне на всяко добро дело.

Не се страхувайте да проведете лични реформи. Чувствайте се свободни да решавате натрупаните вътрешни проблеми, бъдете активни и упорити в постигането на целта си. Можете да се движите напред, да постигнете триумф, но трябва да останете верни на себе си и на принципите си, да сте честни и справедливи.

Добрите дела, извършени в този момент, ще създадат много благочестива карма и в бъдеще ще ви се върнат няколко пъти по-добри. Лошите дела обаче, напротив, ще се отразят много негативно на бъдещето ви. Този лунен ден е чудесен за духовни практики, шамански ритуали и освобождаване от отрицателна карма.

Вземете стъклена чаша и налейте вода в нея. По здрач излезте навън и намерете безлюдно място, след което изречете: „Водице, попий всички нещастия в живота ми. Нека всеки мой провал, всяко разочарование, всяка беда да напусне живота ми и никога повече да не се върне в него.“

След това водата трябва да се излее, стъклената чаша да се счупи, ако е възможно, а парчетата да се заровят далеч от дома ви. Можете да я заровите изцяло, но тогава ритуалът се смята, че ще бъде по-малко ефективен.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!