Destiny

Ето къде вали слаб сняг в Пловдивска област

fokus fokus

Слаб сняг вали в района на Карлово, Кърнаре, Лъки и Студенец в Пловдивска област, пътните настилки са обработени и нормално проходими. Това съобщи дежурният в Областно пътно управление.

В останалата част от областта пътните настилки са мокри и хлъзгави в резултат на валежите от дъжд. Дежурният призовава водачите да шофират с повишено внимание и съобразена скорост, за да не се създават предпоставки за възникването на пътнотранспортни произшествия. Към този час трафикът по основните пътни артерии в областта се осъществява нормално и без затруднения.

По-интензивно движение се отчита по пловдивския участък на АМ „Тракия“. Ограничено е движението на МПС над 12 тона през прохода Троян-Кърнаре, също по пътищата Югово – Лъки – Здравец, в отсечката град Лъки-пътно кръстовище за хижа Момчил юнак, и Поповица-Болярци. Все още е ограничено и преминаването на моторни превозни средства по-високи от 4 метра през тунелите по пътя Асеновград-Нареченски бани. Остава забранено преминаването на всички МПС по пътя Белица-Загражден – Давидково, в участъка от км 13 до км 18, поради компрометирана настилка.

Движението по главните булеварди в град Пловдив също се извършва с нормална интензивност.

Banner 468 x 60 px