Днес облачността ще е променлива, често намаляваща до предимно слънчево. По-значителна облачност ще има след обяд над планинските райони и Североизточна България на места там ще превали слабо. Ще духа умерен, временно силен вятър от запад-северозапад. Минимални температури – между 4° и 9°, максимални – между 14° и 19°, в Пловидв – около 19°.

Над планините облачността ще е променлива, често значителна и след обяд на места ще има превалявания от дъжд, над 1800 метра – от сняг. Ще духа умерен до силен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 8°, на 2000 метра – около 1°.

В началото на новата седмица, с умерен и силен вятър, ще нахлува студен въздух. В понеделник ще има валежи от дъжд, повишава се вероятността да са значителни по количество, в южните райони от страната ще има и гръмотевици. Бързо и чувствително ще застудява и към вечерта във високите полета на Западна България дъждът ще преминава в сняг.

banner

Във вторник и сряда ще бъде студено и ветровито, все още с валежи, ще има и дъжд, и сняг, повече през първия ден в източните райони, където ще има и гръмотевици.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: plovdivnews1@gmail.com

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!