Escape Zone обедини всичко най-добро от стаите със загадки и създаде три километрово приключение в центъра на град Пловдив. Нуждате се само от смартфон, удобни обувки и добро настроение.

Вашият екип ще премине физически през емблематични за града места в търсене на пъзели, скрити улики, загадки и много други. Така че съберете своите приятели , семейство или колеги и се присъединете към нас за най-интересния и интерактивен начин да обиколите част от Пловдив! Имате на разположение 120 минути, за да преминете преминете трасето от 3 км.
Ето и 5 причини да изберете това запомнящо се приключение на открито:
1. ИЗСЛЕДВАТЕ НОВИ МЕСТА
Ескейп стаите на открито ви дават възможност да видите нови места, които може би никога не сте посещавали. Вие не просто изследвате улици и обекти, тези игри ще ви отведат до кътчетата, пролуките и понякога дори кътчетата вътре в пролуките, за да намерите улики и да решите пъзели. Дори и да сте обръщали внимание на тези детайли преди, тези градски приключения ви карат да видите неща, които никога не сте забелязвали преди. Всеки детайл може да се окаже ключов за решаването на мистерията.
2. ИЗЛИЗАТЕ НАВЪН
Всички знаем, че пандемията от COVID-19 остави много от нас уютно у дома, независимо дали става въпрос за работа или за удоволствие. Е, сега е моментът да започнете да отваряте вратите си, да обуете най-удобните си обувки и да започнете едно ново приключение. Центърът на Пловдив е вашата ескейп стая.
Реалният свят, разбира се, може да изглежда обикновен, но когато има тайни пъзели, скрити в съществуващи скулптури, сгради и знаци, тогава става много по-цветен и вълнуващ.
Всичко, което е необходимо, е да имате смартфон, желанието да откриете нови места и да следвате инструкциите, които ще откриете в плик в тайна пощенска кутия….И да не забравяме- логика и наблюдателност.
3. ТРЕНИРАТЕ ЛОГИЧЕСКОТО СИ МИСЛЕНЕ И ОРИЕНТАЦИЯТА СИ
Ескейп стаята на открито не е само кардио тренировка за тялото, тъй като те включват елементи от стаите със загадки, от които мозъкът ви също ще се възползва. Докато работите в играта и решавате различните пъзели и улики, ще развиете някои умения. Ще подобрите комуникационните си умения, тъй като трябва да общувате добре с екипа си и да работите заедно, за да спечелите играта. Освен това ще подобрите паметта си чрез пъзели и търсене на скрита логика. Също така ще тренирате умението си за ориентация с карти, координати и компас…
4. СБЛИЖЕТЕ СЕ С ЕКИПА СИ
Вашият отбор ще се впусне в приключение, което ще помните дълго. Имате ли нужда от нещо забавно и различно, което да правите с децата си , приятелите или с любимия човек? Ако търсите уникално изживяване, ако обичате предизвикателствата и загадките или просто искате да се забавлявате – впуснете се в търсене на “ Порталът”. Имате само 120 минути да го направите като за всяка загадка може да използвате и жокери при необходимост.
5. ВЛИЗАТЕ В ИСТИНСКИ ФИЛМОВ СЮЖЕТ
Историята на нашата първа ескейп игра на открито ще ви потопи в паралелна реалност и несъмнено ще избягате избягате от вашето ежеднвение. Ще имате възможност да станете спасителите на цялото човечество и да докажете на какво сте способни. Но не забравяйте, че времето е органичено, а пътят до “Порталът” не е лесен.
За резервации, цена и повече информация : +359 89 9887807 или https://escapezone.bg/the-portal/

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!