Главна дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението” съвместно с Български червен кръст и “ТЕРЕМ-ЛЕТЕЦ” ЕООД започна организация по доставка на хуманитарна помощ за пострадалите от тежкото земетресение в Турция.

В събота ще бъде направена първата пратка с транспорт на Военновъздушните сили, основно от одеяла и спално бельо.
Българският Червен кръст откри и специална банкова сметка в лева за набиране на финансови средства в помощ на пострадалото население в Турция и Сирия:
IBAN: BG64UNCR76301078660913
В момента най-неотложни са нуждите от:
нови топли детски, дамски и мъжки дрехи и обувки;
ново спално бельо;
нови топли завивки;
хигиенни материали (за лична хигиена).
Даренията за София ще се приемат в 09 Районна служба “Пожарна безопасност и защита на населението” – ж.к. „Люлин“ 10, бул. “Д-р Петър Дертлиев” 1989, всеки ден от 9:00 ч. до 18:00 ч., включително събота и неделя, както и в областните организации на БЧК.
Обръщаме се с молба за съпричастност към всички и призоваваме за подкрепа на кампанията, призоваха от Пожарна безопасност и защита на населението

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!