Карловско сдружение с кауза в подкрепа на млади таланти

Кампания под надслов “Млади таланти заслужават нови сценични костюми” стартира Сдружение “Млади, активни, креативни” - с. Куртово чрез Местен дарителски фонд - Карлово. Дарителската кампания цели да подкрепи Музикална школа “Карловойс”, обединяваща млади музикални таланти на възраст между 4 и 18 години от град Карлово.

Определената целева сума е в размер на 5000 лв. и ще бъде разходвана за покупка на нови сценични костюми, с които групата ще заснеме видеоклип към новата си авторска песен, посветена на родината.
Сдружение “Млади, активни, креативни” е организация с десетгодишен опит, подпомагаща личностната реализация на деца и младежи, живеещи в населените места на община Карлово. За организацията тази кампания е повече от важна.
“Вярваме, че всяко дете заслужава шанс да развива своите таланти и протегната ръка, която да му покаже, че мечтите наистина се сбъдват!”, споделят инициаторите.
Инициативата е част от Щедрият вторник - международна кампания, насочена към благотворителността, дарителството и добротворчеството, чийто официален партньор за България е Фондация “BCause”. Тази година датата на Щедрият вторник у нас е 29 ноември.
Желаещите да подкрепят талантливите деца на “Карловойс” за осъществяването на мечтата им, могат да го направят със сума по избор в Платформата и/или с дарителски смс на номер 17 777 с текст “DMS ZVEZDI”.

Banner 468 x 60 px