Времето в събота ще е предимно слънчево. Преди обяд на места в равнините и котловините ще има ниска облачност или мъгла. Ще духа умерен, в Дунавската равнина временно до силен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са между -1° и 4°, в Пловдив – около 2°.

Над планините облачността ще се разкъсва и намалява до предимно слънчево. Ще духа умерен, по високите и открити части до силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 м. ще е около -4°, на 2000 м. – около -9°.

Над Черноморието облачността ще е значителна, но през деня ще се разкъсва до предимно слънчево. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са от 2° до 3°. Температурата на морската вода е 6° до 8°. Вълнението на морето ще е 2 до 3 бала.

banner

Слънцето изгрява в 7 ч. и 55 мин. и залязва в 17 ч. и 15 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 20 мин. Луната изгрява в 9 ч. 42 мин. и залязва в 19 ч. и 38 мин. Фаза на луната: два дни след новолуние.

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и ще се понижава.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!