Хороскоп за днес: Овен- звладейте нова позиция, скорпион- стъпете на сигурно

Хороскоп за днес: Овен- звладейте нова позиция, скорпион- стъпете на сигурно Неда Иванова/Монитор

ОВЕН 

Опитайте да завладеете нова позиция в полето на личните си и професионални интереси. Подпишете нови договори, създайте нови връзки. Сега е момента да се окопаете на новото място, да стабилизирате и затвърдите положението си в материален и обществен план. В организма ви се пробуждат огромни сили. Започнете прочистващи и разчистващи пътя ви процедури и дейности.

ТЕЛЕЦ 

Днес ще имате голяма конкуренция, но ще реализирате и големи успехи. Явете се на конкурси, търсете нова работа или се внедрете в нова пазарна ниша. Кандидатствайте по спонсорски програми. Денят е високо енергиен и зареждащ. Само, който не опита няма да се похвали с победа. Може да се наложи да направите някои отстъпки, но до вечерта ще постигнете поне една важна цел.

БЛИЗНАЦИ 

Ден на ремонти у дома и в личните отношения. Поправете грешките, привлечете важните хора. И неприятната работа ще се свърши и подреди по най-добрия начин. Дръжте се изправено, енергията Кундалини се изкачва по гръбначния стълб и ни зарежда с желание за промяна. Подпишете нов договор, търсете съюзници, а вечерта се приберете с подарък. 

РАК 

Днес захапваме кокала и се устройваме на подходящото място. Енергията и апетитите ви нарастват. Може да постигнете повече от друг път, да се наложите при преговори и водене на дела. Важното е да напипате точната граница между личните си възможности и нуждите на пазара, на близките, на колегите и на шефовете. Не обещавайте повече отколкото можете да дадете.

ЛЪВ 

Високо енергиен ден. Препоръчва се прочистваща тялото и душата диета. Не си поставяйте тежки задачи и нереалистични цели. Не се претоварвайте. Добре е в тези дни да се следи хормоналния баланс. Лесно е да се излезе от норма и по различни направления на живота. Родените около 5 август трудно дозират и балансират отношенията си. Не влизайте в конфликти. 

ДЕВА 

Един от най-силнити ви и успешни дни за месеца. Може да изкачите връх в кариерата, да намерите нова или по-добре платена работа. Пазарете се, но не отивайте в крайности, за да не изпуснете добрите шансове и предложения. Случващото се в този ден ще ви помогне да намерите благоприятната за вас пазарна ниша. Вечерта се приберете с подарък и чакайте такъв.

ВЕЗНИ 

Действайте активно, подпишете нови договори, влезте в нова среда или в нова група по интереси. Ден на феникса. Започнете оздравителни и възстановителни процедури. Може да се намерят лекарства за тежка болест и да се кажат думи, които ще стопят ледовете. Насочете всичките си сили към благоденствието на дома и близките. Започнете отлаганите преустройства и промени.

СКОРПИОН 

Днес е важно да стъпиш на сигурно, да си осигуриш базата и нужните средства за бъдещите бизнес проекти и начинания. Някой тегли кредит, а друг получава подкрепа от близките. Но и в двете положения ще се почувствате длъжници, така че внимавайте в какви зависимости влизате. Пасивността е нежелателна, но по възможност не се занимавайте с нови начинания и вложения.

СТРЕЛЕЦ 

Ден на градежа, нищо да на се руши. Не подкопавайте чуждите позиции и укрепете своите. Добре е да се сключат нови договори и съюзи. Някой ще спечели повече от друг път и ще помогне на близък да излезе от лична криза. Ден на високите енергии, стремежи и цели. Стартират нови дейности и производства и се въвеждат нови правила. Докажете чувствата и любовта си. 

КОЗИРОГ 

Подпишете нов договор, преговаряйте по важни за бъдещето ви дейности и проекти. Може да получите чаканата подкрепа и финансиране. Денят дава предимства и позволява да влезете в нова среда. Не планирайте за следващите три дни стъпки в нова посока. Ще се отдалечите от целта и ще попанете в засада. Днес енергията ви достига високи нива, може да постигнете повече от друг път. 

ВОДОЛЕЙ 

Високо енергиен ден, в който трябва да се спазват правилата, да се избягва прекалената физическа и умствена активност и да не се прекалява с хапването и пийването. Поддържайте традициите, укрепвайте семейните връзки не наказвайте строго децата. Всеки търси начин да се изяви и даде най-доброто от себе си. Някой ще си излее и лошотията, но това ще пречисти връзките.

РИБИ 

Не отлагайте преговорите. Подпишете нови договори и уредете наемни отношения. Този ден носи придобивки и възможност да се подсигурите в кризата. Постигате мечтания връх в кариерата или започвате нова дейност. Бавно и мъчитено отлепвате от дъното и работата ви потръгва. Не се претоварвайте с несвойствена работа, погрижете се за близките, а вечерта се приберете с подарък.

Banner 468 x 60 px