Destiny

Селски тарикатлъци! Динко всяка вечер пирува с авери: Не спазваме мерки, трепем вируса с ракия!

Селски тарикатлъци! Динко всяка вечер пирува с авери: Не спазваме мерки, трепем вируса с ракия! HotArena

Ловецът на бежанци Динко Вълев се събира с шумна компания всяка вечер в механа. В нея присъстват над 20 души, стана ясно от клип, който се върти в интернет. Той заля публичното пространство, което скочи срещу ямболията.

За да им е весело на компанията, Динко кани оркестър музиканти, а певица извива глас, докато тайфата начело с Динко надига чашите една след друга. По-големите партита са в почивните дни, но има и кратки събирания през седмицата.

Въпреки строгите мерки срещу справянето с пандемията от covid-19  Динко се събира с десетки души в малко пространство, разбира се никой от тях не слага маска. "Като има пандемия, не мога да се забавлявам ли? - попита чрез „България Днес" ловецът на бежанци. - Всяка вечер се събирам с приятели Това е моята механа, всеки е добре дошъл. Никой не съм върнал. Пеем, пием, танцуваме.  Мерки не спазваме, няма как да стоим на метър и половина“,  допълва още Динко.

Ловец на бежанци изобщо не се плаши от коронавируса. Той има рецепта срещу китайската болест. "Наблягам на домашната ракия и вирусът умира“, заявява гордо Динко.

Banner 468 x 60 px