Destiny

Eто къде в Пловдив може да се забавлявате безопасно въпреки коронавируса

Дори и в условия на криза е хубаво да знаем, че има места, на които може да забавляваме без притеснение, че ще срещнем хора, които не познаваме.  Пълноценно прекраното време с приятели, роднини или колеги няма цена, а забавленията са крайно необходими в тези трудни дни. Най-големия плюс на стаите е, че там могат да влязат от 2 до 6 души и то само такива, които се познават и са дошли заедно. 

Топ 5 причини да изберете стаите със загадки по време на пандемията , за да прекaрате спокойно време със своите близки

1. Удивително проектирани декори

Една от причините, поради които ескейп стаите се радват  на огромна аудитория, е техният умен и прекрасен дизайн. Всяка има свой автентичен вид, наподобяващ скъп филмов декор. Няма човек на света, който да не обича филми, но стаите за бягство отиват малко по-далеч. Да бъдеш част от уникална история и да решаваш пъзели и загадки в подобна на филм среда е мечтата на всеки. За момент можете да се почувствате като Том Круз в „Мисията невъзможна“ или Клинт Истууд във филм за Дивия Запад. Този вид опит не може да бъде заменен.

2. Пъзели и мистерии

Повечето от нас са затънали в ежедневието и дните минават на автопилот. Ето защо много хора обичат да решават судоку и кръстословици. Стаите за бягство са различни. Те изместват вашата обичайната гледна точка, защото изходът зависи изцяло от вашите действия. Изправянето пред заключени врати, кодове и пиратски разширява призмата на мисленето и помага да се открият нови неща в характера.

3. Работа в екип

Не е случайно, че толкова много корпоративни събития за тийм билдинг се организират в ескейп стаите. Собствениците на бизнес избират тази дейност и инвестират в нея, така че служителите да могат да станат по-добри в работата си, което води до подобряване на бизнеса. Когато сте заключени в тези стаи със загадки с вашите колеги, работата в екип е единствената възможност за излизане. 

4. Рождени дни и семейни срещи

Освен корпоративни събития за тиймбилдинг, Escape Zone e  популярнo място в града  за рождени дни и семейни срещи. Завеждането на вашите деца или роднини на приключение в стая за бягство е чудесен начин да поддържате семейни връзки и да укрепвате връзките си. 

5. Нови уроци за себе си 

Поемането на риск е нещо добро, а победата води до самочувствие. Всеки път, когато намерите изход от трудна ситуация, това е успех. Излизайки от зоната си на комфорт, научавайки нови уроци, печелейки нови битки, ще се чувствате все по-успешни и щастливи от живота си. И първата стъпка към всичко това може да бъде завладяваща игра в Escape Zone. Запазете още днес своя час за игра на: тел. 0899887807 или www.escapezone.bg

В Escape Zone  се спазват строги мерки за безопасност срещу разпорстранението на Covid 19:

-Ограничаване на засичането на различни групи при влизане в стаите

-Използване на дезинфектант на входа на сградата

-дезинфекциране на  всички контактни повърхности след всяка игра

-редовно почистване на вентилационната система и смяна на филтрите

 

Banner 468 x 60 px