Минималните температури днес ще бъдат между 3° и 8°, а максималните – от 14° до 19°, в Пловдив около 19°. Ще преобладава облачно време, на места в Южна България с превалявания от дъжд, значителни в югозападните райони. Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър.

Над Черноморието облачността също ще е значителна, но валежи не се очакват. Ще духа до умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще са около 17 – 19°. Температурата на морската вода е 20 – 21°. Вълнението на морето ще бъде 2 – 3 бала.

Облачно ще бъде и в планините, на места в масивите от югозападната половина от страната с валежи от дъжд, над 1800 метра – от сняг. Значителни ще са количествата в Рила, Пирин и Западните Родопи. Ще духа умерен югоизточен, по билата – силен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 7°, на 2000 метра – около 2°.

banner

В сряда сутринта на места в Южна България също ще има валежи от дъжд, но от северозапад облачността ще се разкъсва и след обяд, както и в близките дни, ще преобладава слънчево време. Бързо и чувствително ще се затопли и максималните температури в петък и събота отново ще са между 25° и 30°.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!