Destiny
Водещи новини:

Хороскоп за днес: Овен- настройте се на самозащита, козирог- контролирйте се

Хороскоп за днес: Овен- настройте се на самозащита, козирог- контролирйте се Неда Иванова/Монитор

ОВЕН 

Днес във въздуха витае агресия. Родените в третата декада може да направят рисков ход и да загубят пари и влияние. В хороскопа ви действат тежки звездни аспекти. Точно днес не стартирайте нов бизнес и не отваряйте новото си заведение. Може да се наложи да се откажете от направените преди уговорки. Конкуренцията нанася удар и ви поставя на тясно. Настройте се на самозащита.

ТЕЛЕЦ 

Днес е добре да започнете нова бизнес инициатива, да дадете заявка за бъдещето и да подновите отношения, които ще ви донесат подкрепа. Канете гости, гостувайте, рекламирайте се. Не отлагайте пътуванията си за утре сутринта. Натоварете се физически, започнете нов тренировъчен цикъл, заемете се с личното си здраве и хоби. Пасивността е вредна и разболява.

БЛИЗНАЦИ 

Днес може да се сдобиете със съюзници и последователи като в живота, така и в пряката ви дейност и в бизнеса. Сега е момента да се започне съвместна дейност, чрез която и двете страни да отговорят на нападките на конкуренцията и да затворят производствения си цикъл. В ден като този пасивният човек даже и травми може да получи. Вътрешната енергия напира и търси поле за изява.

РАК

Родените в третата декада ще изпитват по-голямо натоварване и ще се сблъскват с повече проблеми в днешния ден. Не започвайте съвместен бизнес днес и утре. Постарайте се да се измъкнете от неравностойните и обвързващи клаузи по стари договори. Не влизайте в нови взаимоотношения, особено с хора, които се стремят да ви подчинят на своите интереси и да ви използват за лична кауза.

ЛЪВ

Днес лесно се отива в преразход. Прекалявате с изискванията в дадена посока или пресолявате манджата на взаимните интереси. Добре е да се стартира нова бизнес инициатива, но по възможност да сте едноличен собственик и управител. Съвместните инициативи не са препоръчителни и за утрешния ден. В момента е добре да се отбиват и приятелските предложения.

ДЕВА 

Днес пасивният човек ще претърпи поражение. Излезете от уютното местенце на нерешителността и започнете нова работа. Дайте шанс и на личното си хоби да работи за вас. Който се свива и подтиска заложбите си в този ден, ще загуби житейската битка за оцеляване. Знаете и можете толкова много. Действайте, релизирайте, развийте и използвайте на практика талантите си.

ВЕЗНИ 

Днес енергията ви търси поле за изява. Добре е за отваряне на нов търговски обект и старт на нов бизнес. Конкуренцията е голяма. Ще се водят тежки битки и ще се казват тежки думи. В хороскопа ви действат агресивни аспекти, които може да стопират в зародиш личната ви инициатива. Нищо няма да ви се даде даром и без битка. Не очаквайте подкрепа, този път трябва да се справите сами.

СКОРПИОН 

Днес е важно да водите умерена и балансирана политика, да не пресолявате манджата и да не изисквате прекалено много от себе си и от другите. Добре е да се започне нова бизнес инициатива. Опитайте да пробиете в нова пазарна ниша. Не е изключено 2021 да изисква приключване на една от дейностите ви, затова постарайте се да имате повече резервни варианти.

СТРЕЛЕЦ 

Днес няма място за колебание и изчакване. Докато се чудите какво да изберете и как да постъпите конкуренцията може да направи изпреварващ ход и да заеме важната за вас ниша. Добре е да стартирате допълнителна дейност или производство, което да подкрепя основните ви бизнес начинания. Подсигурете се двойно. За утре не планирайте съвместни участия и публични изяви.

КОЗИРОГ

Луна, Меркурий и Марс ви облъчват с негативни аспекти. Очертават се конфликти по незначителин поводи, а значителните може да предизвикат раздели или травмиращи ситуации. Вътрешната ви енергия напира да се изрази в работа и творчество и нека това да е на собствен терен. От нещо дребно може да пламнат семейни и междусъседски войни. Контролирайте се.

ВОДОЛЕЙ

Отворете нов търговски обект и започнете нова дейност в днешния ден. Луна и Меркурий ви гледат в брилянтен аспект от знака на Везните. Старайте се всичко предприето в момента да е по законовия ред, за да си нямате наприятности. В този ден пасивността е най-лошата тактика, но и прекалената активност може да навреди и да изплаши потенциалните ви клиенти и работодатели.

РИБИ 

Днес обърнете внимание не само на нападението, но и на защитата. Подсигурете се с резервен план, ако предложеният не сработи. Вътрешната ви енергия търси начин за изява. Добре е да се концентрирате върху чисто семейни проекти. Не планирайте публични изяви за утре. Приключете с изостаналата работа и се подгответе за нови инициативи. Отворете нов търговски обект.

Banner 468 x 60 px