Destiny

Хороскоп за днес: Рак- подарък от съдбата, водолей- време е да се разчистят камъните по пътя

Неда Иванова/Монитор Неда Иванова/Монитор

ОВЕН

До 14 ч може да си позволите да направите това, което отдавна искате, без да се притеснявате от намеси. Денят е зареден с творческо вдъхновение, с възможност да се премахнат камъните по пътя, да се разчистят сметките и да се върнат дълговете. В утрешния ден много ще ви се пречи, така че не планирайте важни и отговорни дела. Днес ви се дава право на личен избор.

ТЕЛЕЦ

От 7 до 14 ч. Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, което рядко се случва и ни дарява с екстрите на свободния избор. Каквото постигнете ще си е лично ваша заслуга. Сега а момента да се тествате докъде може да стигнете. Освободете се от вредни и пречещи ангажименти и връзки и тръгнете в посоката, която ви привлича. Откажете се от всичко ненужно, вредно и разболяващо.

БЛИЗНАЦИ

Днес родените в третата декада е добре да постъпят по чувство и съвест, но трудно ще го направят, ако са свързани с неточните хора или са държани под контрол. Рядко Луната има своя 30-и лунен ден, в който се препоръчва да постъпиш както го искаш и ти се струва най-добре, без да се съобразяваш с никого. След 14 ч вече трудно ще промените нещата и отново ще си наденете хомота.

РАК

Правете това, което преценявате за правилно и важно за вас. Ден на свободната човешка воля. Всеки има своето право на избор, право на щастие и обич. Докажете себе си, изкажете исканията си, прекъснете вредни връзки и се отървете от всичко ненужно и губещо. Ще получите подарък от съдбата или неочаквана подкрепа. Става ви ясно кой и доколко държи на вас и ще ви следва в живота.

ЛЪВ

От 6.43 часа до 14 часа Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, което рядко се случва и ни дава възможност да постъпим по шекспировски както ни се харесва. Доброто и злото си взимат отпуск и не се намесват в живота ни. Оставени сме на собствен ход, на личния си избор и дано всеки направи правилната крачка. Изхвърлете камъните и боклука от градината на личния си интерес.

ДЕВА

На новолуние приливите са най-високи. Време е да се направят промени, да се коригира бреговата ивицата на личните ви и приятелски интереси. В този ден всеки трябва да мисли и да решава сам как да постъпи и в каква посока да се насочи. Планирайте за утре старт на нови търговски инициативи. И ако до вечерта не сте намерили решението, утре ще се събудите с него.

ВЕЗНИ

Ден на свободния ни човешки избор. Въздъхвате облекчено и правите крачката, която отдавна обмисляте. Сега е момента да се разчистват терени, връзки и отношения, да се връщат дългове, но не само финансови, а и такива на внимание и обич. Ден за анализ на получените знаци. В момента преминаваме на нова навивка на развитие. Не взимайте излишен и вреден багаж.

СКОРПИОН

Ден на свободната воля. Постъпете така както го усещате и разбирате. Денят е с равно количество добро и зло. Нито едното помага, нито другото вреди толкова, колкото очакваме. Ще се намери половинчато решение, но и партньорите ви ще прибавят своята половинка, така че цялото ще се оформи, работата ще потръгне и ще се радвате на успехи. Разчистете отношенията. Спазвайте диета.

СТРЕЛЕЦ

За родените в третата декада проблемите ще никнат като гъби, особено ако продължите със старата прилепваща към некачествени хора тенденция. Днес може да отлепите от дъното, ако престанете да се съобразявате с тези, които не се съобразяват с вас. Ден на свободния избор и на свободната воля, които са ни дадени свише. Късат се окови, падат вериги, излиза се на светло.

КОЗИРОГ

Родените в третата декада ще получат нещо, което отдавна чакат. Ден на свободния ни избор. Правете това, което ви радва и идва от сърцето. Не е ден за компромиси. Всеки тръгва по пътя си привличен от мечти, желания и страсти. Време е да се върнат старите дългове. Разплатете се с тези, на които нещо дължите или те са в дълг към вас. Освободете се от стари стопиращи ангажименти.

ВОДОЛЕЙ

До 14 часа Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, каквото положение ще имаме чак на 14 декември. В такива дни, човек се чувства някак по-свободен и усеща, че нещо зависи от него. Ден на свободния ни избор. Бъдете себе си, направете това, което отдавна мислите и искате. Време е да се разчистят камъните по пътя, но без да се хвърлят в градината на съседа. Дишате по-леко.

РИБИ

Родените в третата декада да не се обвързват с никого преди да са изпълнили или разтрогнали старите си договори, да са изчистили миналото и връзките си от старите задължения и зависимости. Ден за прошка и покаяние. Доброто и злото не се намесват в избора ни. Не търсете чуждо мнение, направете крачката, която ви идва отвътре и я усещате за правилна. Другото няма значение.

Banner 468 x 60 px