Destiny

Зов за помощ: Търси се българско дете, отвлечено от психичноболна украинка !

Издирва се българско дете, отвлечено от психичноболна украинка.

Полицията в Лондон е уведомена, но все още няма резултат. По последна информация, жената е купила билет за Украйна за 3 август, като полетът е бил през Беларус.

 

Бащата на детето се свърза с PlovdivNews.bg. Ето какво разказа той:

С жената от снимката сме разведени. След решение на Висшият кралски съд в Англия, настойник на детето съм аз, като мотив за решението беше психическата нестабилност на майката. Тя има право да вижда детето само и единствено след мое разрешение. Тя обжалва решението, но преди 2 седмици излезна решение, че обжалването не е одобрено. Свърза се с мене с желание да види детето за няколко дни, а аз й разреших да го вземе за 1 седмица в Лондон на почивка. Беше ми посочила точните места и хотели, където ще се намират. Последно се чухме с малкия преди една седмица - в събота вечерта. Тогава ми каза, че са отседнали при българско семейство, дори ми ги показа. За това семейство разбрах само че жената е певица. Най-вероятно те са помогнали на бившата ми жена да го отвлече. Два дена след това телефонът му вече беше изключен. Не мога да се свържа и с нея. 

Майката на детето допоследно твърдеше пред мен, че работи в Бърза помощ във Варна, като ми каза, че си е взела болничен от там, за да се види с детето.

Свързах се с Бърза помощ във Варна, от където ми казаха, че тя е напуснала още в началото на годината под предтекст, че отива да живее в София. От друга страна, пред съда и пред мен казваше, че живее във Варна.

Обърнах се към лондонската полиция, която прави всичко по силите си, за да намери детето ми. Последната информация, която ми дадоха от там е, че са проверени всички адреси, които тя ми е посочила, но нито един от тях не е посетен от  жената, както и че е закупила билет за 3 август за Украйна, като полетът е през Беларус.

Ако е напуснала Англия с детето ми, нее знам как е успяла, тъй като паспорта му е в мен. Преди 2 години, преди да получа родителските права, трябваше да го взема в Лондон и затова му извадихме паспорт. Малко след това, бившата ми жена каза, че е изгубила паспорта и извадихме нов. Възможно е със стария паспорт да е напуснала Англия." - завърши той.

PlovdivNews.bg призовава всеки, който има информация за майката и детето да се свържи с нас: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Banner 468 x 60 px